Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége tényleg a magas, sportos, férfias férfiakat keresi?
Szerinted? Miért keresne nem férfias férfit valaki, ha a férfiakhoz vonzódik?
Könyörgöm, mik ezek a kérdések…
Igen, ez igaz. Én arcra pl nőiesebb vagyok, vagyis inkább lágyabb vonalú arcom van...hát mit mondjak, nem jövök be a lányoknak, jóképű vagyok, de nem úgy jóképű hogy a nőknek bejöjjek, hanem úgy jóképű, hogy azt mondják a nők, hogy azta "szépfiú" ...de ennyi.
Hiányzik az arcomból a markánsság, az erősebb vonalak.
Jó, mondjuk egy izmos testtel tudnék rajta kompenzálni, de jó nekem így, amúgy nem vagyok sem vékony, sem kövér, átlag testalkat, de izmom/izmaim nincsenek, igazából nem érdekel már...azt hittem, hogy ez bejön a nőknek majd, nem tudom miért hittem ezt régebben, de hamar kijózanított a valóság, hogy a nőnek/nőknek a férfias, markáns, maszkulin arc/test jön be, és ez így így van rendjén, mert a nő az nő, legyen nőies, a férfi pedig férfi, legyen férfias.
Cillian Murphy pont ilyen lágyabb vonásokkal rendelkező pasi, mégis nagyon jól néz ki. Nagyon is férfias. Legalábbis szerintem.
Szóval ne add fel előző kommentelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!