Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége tényleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége tényleg a magas, sportos, férfias férfiakat keresi?

Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 23:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem. AZ alacsony, kövér, nőies férfiakat keresi. Micsoda kérdés ez már? Te talán a nőietlen, alaktalan nőket keresed?
2023. jún. 5. 23:24
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted? Miért keresne nem férfias férfit valaki, ha a férfiakhoz vonzódik?

Könyörgöm, mik ezek a kérdések…

2023. jún. 5. 23:33
 3/23 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ez igaz. Én arcra pl nőiesebb vagyok, vagyis inkább lágyabb vonalú arcom van...hát mit mondjak, nem jövök be a lányoknak, jóképű vagyok, de nem úgy jóképű hogy a nőknek bejöjjek, hanem úgy jóképű, hogy azt mondják a nők, hogy azta "szépfiú" ...de ennyi.

Hiányzik az arcomból a markánsság, az erősebb vonalak.

Jó, mondjuk egy izmos testtel tudnék rajta kompenzálni, de jó nekem így, amúgy nem vagyok sem vékony, sem kövér, átlag testalkat, de izmom/izmaim nincsenek, igazából nem érdekel már...azt hittem, hogy ez bejön a nőknek majd, nem tudom miért hittem ezt régebben, de hamar kijózanított a valóság, hogy a nőnek/nőknek a férfias, markáns, maszkulin arc/test jön be, és ez így így van rendjén, mert a nő az nő, legyen nőies, a férfi pedig férfi, legyen férfias.

2023. jún. 5. 23:34
 4/23 anonim ***** válasza:
39%
Én magas, sportos, helyes vagyok, de kisfiús fiatalnak kinéző az arcom és máris kevesebb nőnek jövök be így, mintha kőkemény férfias arcom lenne. (Jó, azért így sem panaszkodom, de a férfias arcúak látom jobban tetszenek a nőknek na.)
2023. jún. 5. 23:37
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Cillian Murphy pont ilyen lágyabb vonásokkal rendelkező pasi, mégis nagyon jól néz ki. Nagyon is férfias. Legalábbis szerintem.

Szóval ne add fel előző kommentelő.

2023. jún. 5. 23:37
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk azt én sem értem, amikor 150 centis lányok is a 2 méteres pasikkal vannak együtt. Én alapból magas vagyok és azért az furcsán nézne ki, ha én egy alacsony pasival összejönnék. De azt látom, hogy alig van pár magas srác és azok is alacsony lányokra hajtanak.
2023. jún. 6. 00:00
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Olyan, aki tenyleg ferfi es komoly kapcsolatban el lehet vele kepzelni
2023. jún. 6. 00:16
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
6-os, mert nem a saját tulajdonságaidtól függ, mit találsz vonzónak.
2023. jún. 6. 00:29
 9/23 anonim ***** válasza:
16%
A magasság nem számít,inkább magas beosztású legyen. Egy kis pocak mindenképpen előnyös egy férfin ha amúgy erős vázizomzat is tartozik mellé. Semmiképpen ne sportoljon sokat mert az hülyeség,inkább sörözzön esténként a tv előtt,abból nincs baj,addig se csal meg.
2023. jún. 6. 03:17
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az tetszik ha termeszetesen néz ki jol nem azert mert edz
2023. jún. 6. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!