Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfias nőket jobban elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfias nőket jobban elfogadják a férfiak, mint a nőies férfiakat a nők?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem gondolnám. :) A férfias nőkre (ha a kinézetről beszélünk), egyből azt mondják a férfiak, hogy biztos leszbikus (ezt általában kíséri egy höhöhö is, mert olyan viccesnek érzik magukat), a nőies férfiakat meg lekoptatják a nők, mert azt hiszik, ha macsó pasijuk lenne, az annnnnyival nagyobb biztonságot adna.
2017. jún. 1. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a nőies férfiakat jobban elfogadják a nők - kicsit olyanok, mintha barinők lennének, tehát "rokon lelkek", sok közös beszédtémával és alapvetően sok esetben azonos hullámhosszal. A nők nagyon szeretik a melegeket, ez is erre vezethető vissza. Sok meleg fickó simán becsajozhatna, ha akarna, dehát nem így vannak kódolva:)

A férfias nők és a férfiak kapcsolataiban általában felüti a fejét a "két dudás egy csárdában" esete, durva vitákkal, esetleg agresszióval, bántalmazással, vagy a másik véglet lépéletbe, hogy a férfiakat megrémiszti. Túl sok jó hozadéka nincs annak, ha egy nő férfias - maximum a szakmai életben(pl. jól megállja a helyét, mint vezető).

2017. jún. 1. 12:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi kettes, én is így látom kisit, jól összefoglaltad :)
2017. jún. 1. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem a nőies férfiakat jobban elfogadják a nők - kicsit olyanok, mintha barinők lennének"

Ezt nem elfogadásnak mondanám, hanem barátzónázásnak, ami hidd el, nem kellemes egy férfi számára.

2017. jún. 1. 12:46
 5/8 A kérdező kommentje:

"Ezt nem elfogadásnak mondanám, hanem barátzónázásnak, ami hidd el, nem kellemes egy férfi számára."

Hát nőies pasiként nekem akkor nagyon jó barátzónáim voltak, mert ilyen zónában lévő nőkkel szeretkeztem naponta :)

2017. jún. 1. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én férfias vagyok egyébként, mindig is férfi barátaim voltak (meg néhány barátnő). Férfi barátaim azt állítják, hogy azért tudnak igazán haverként meg barátként tekinteni rám, mert olyan a személyiségem (és ez nem büfögést meg fingást jelent, ezt ők sem csinálják a többiek jelenlétében, hanem például nem hisztizek be, ha "oltogatnak", hanem viszem tovább, stb.).

A párom egyébként elég feminin, én pl. hamarabb megszerelek egy leszakadt fiókot, stb. mint ő. :D Cserébe ő takarít. Más szempontból viszont abszolút a nemünknek megfelelőek vagyunk, szeretek vásárolgatni, divatosan öltözködni, barátnőkkel mászkálni, ő meg zenélni jár, motorozik. :)

Szerintem a kettesnek amúgy igaza van, nálunk pont megfelelő az egyensúly, de ahol a férfi is erősen férfias, vagy a nő is kimondottan nőies, ott lehetnek gondok.

2017. jún. 1. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor talán mégse vagy annyira nőies.
2017. jún. 1. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Fordítva igaz. A nőies férfiakat a csajok hamarabb elfogadják. Sokszor életbe lép az ápolási, gondviselési ösztön, s mintegy pótanyaként állnak a pasi mellé. Ám 40 felé, amikor kezd jelezni a biológiai óra, habozás nélkül lecserélik az ilyen férfit egy karakán, férfias pasira.
2017. jún. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!