Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfias nőket jobban elfogadják a férfiak, mint a nőies férfiakat a nők?
Szerintem a nőies férfiakat jobban elfogadják a nők - kicsit olyanok, mintha barinők lennének, tehát "rokon lelkek", sok közös beszédtémával és alapvetően sok esetben azonos hullámhosszal. A nők nagyon szeretik a melegeket, ez is erre vezethető vissza. Sok meleg fickó simán becsajozhatna, ha akarna, dehát nem így vannak kódolva:)
A férfias nők és a férfiak kapcsolataiban általában felüti a fejét a "két dudás egy csárdában" esete, durva vitákkal, esetleg agresszióval, bántalmazással, vagy a másik véglet lépéletbe, hogy a férfiakat megrémiszti. Túl sok jó hozadéka nincs annak, ha egy nő férfias - maximum a szakmai életben(pl. jól megállja a helyét, mint vezető).
"Szerintem a nőies férfiakat jobban elfogadják a nők - kicsit olyanok, mintha barinők lennének"
Ezt nem elfogadásnak mondanám, hanem barátzónázásnak, ami hidd el, nem kellemes egy férfi számára.
"Ezt nem elfogadásnak mondanám, hanem barátzónázásnak, ami hidd el, nem kellemes egy férfi számára."
Hát nőies pasiként nekem akkor nagyon jó barátzónáim voltak, mert ilyen zónában lévő nőkkel szeretkeztem naponta :)
Én férfias vagyok egyébként, mindig is férfi barátaim voltak (meg néhány barátnő). Férfi barátaim azt állítják, hogy azért tudnak igazán haverként meg barátként tekinteni rám, mert olyan a személyiségem (és ez nem büfögést meg fingást jelent, ezt ők sem csinálják a többiek jelenlétében, hanem például nem hisztizek be, ha "oltogatnak", hanem viszem tovább, stb.).
A párom egyébként elég feminin, én pl. hamarabb megszerelek egy leszakadt fiókot, stb. mint ő. :D Cserébe ő takarít. Más szempontból viszont abszolút a nemünknek megfelelőek vagyunk, szeretek vásárolgatni, divatosan öltözködni, barátnőkkel mászkálni, ő meg zenélni jár, motorozik. :)
Szerintem a kettesnek amúgy igaza van, nálunk pont megfelelő az egyensúly, de ahol a férfi is erősen férfias, vagy a nő is kimondottan nőies, ott lehetnek gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!