Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/tartósan egyedülálló pasik! Ti nem szoktatok depresszióba esni, ha ilyen zenéket hallgattok?
https://www.youtube.com/watch?v=5JxgDJvqGmM
5-ből 3 videoklipben szinte mindig ilyen álomszép szerelmes pár van és qrvára depissé válok egy pillanat alatt, ha belegondolok abba, hogy ha a fejemet egy férfias testre pakolnák, akkor én is átélhetném ezeket a gyönyörű pillanatokat, ehelyett egy mélynövésű, feminin csontozatú kis nyikhaj gyík vagyok és a gép előtt kell csorgatnom a nyálamat más boldogságára és kínoznom a lelkemet, ha jó zenét akarok hallgatni. És tényleg az a vicc, hogy jóképű vagyok, csak a hobbit szüleimtől olyan sz*r géneket örököltem, ami miatt egy ilyen csaj simán keresztülnézne rajtam, nemhogy el tudnék vele menni egy ilyen romantikus álomnyaralásra.
Nem hallgatok ilyen zenét. A klipp meg reklámfogás csak,
azzal jobban el lehet adni a zenét (már egy jól sikerült
klippel).
Egyébként sem érdekelnek mások, én boldog vagyok így, ahogy
vagyok, nem az fog meghatározni, hogy egy videoklippben
mit lehet látni....
Nyilvan a magasabb lanyos nem akarnak alacsonyabb fiuval jarni, de vannak cuki alacsony csajok, akik egy 180 centist allva leszophatnanak.
Nekik tuti bejonnél, foleg ha helyes vagy.
Hany centi vagy?
En ismerek nagyon jo noket, akik kb 150 centik, jo testuk van stb.
Es ismertem mar szerelmespart, akik mindketten alacsonyak voltak, es nagyon cukik voltak egyutt
#5: "Hany centi vagy?"
169 vagyok.
Amíg ilyen nyálas sz@r hallgatsz és kifogásokat keresel addig sose lesz csajod...
Kezdetnek kezdjél sportolni valamit, mondjuk küzdősport, harcművészet, kézilabda...
Aztán legyél már egy tökös férfi, nem ilyen punczi, mint most...
"jóképű vagyok, csak a hobbit szüleimtől olyan sz*r géneket örököltem..."
Ha nem lenne párom, én már látatlanban is járnék veled a dumád miatt. :DD
Ne izgulj, előbb-utóbb neked is részed lesz benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!