Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szűz/tartósan egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz/tartósan egyedülálló pasik! Ti nem szoktatok depresszióba esni, ha ilyen zenéket hallgattok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5JxgDJvqGmM

5-ből 3 videoklipben szinte mindig ilyen álomszép szerelmes pár van és qrvára depissé válok egy pillanat alatt, ha belegondolok abba, hogy ha a fejemet egy férfias testre pakolnák, akkor én is átélhetném ezeket a gyönyörű pillanatokat, ehelyett egy mélynövésű, feminin csontozatú kis nyikhaj gyík vagyok és a gép előtt kell csorgatnom a nyálamat más boldogságára és kínoznom a lelkemet, ha jó zenét akarok hallgatni. És tényleg az a vicc, hogy jóképű vagyok, csak a hobbit szüleimtől olyan sz*r géneket örököltem, ami miatt egy ilyen csaj simán keresztülnézne rajtam, nemhogy el tudnék vele menni egy ilyen romantikus álomnyaralásra.

2017. ápr. 23. 16:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ilyenből mennyit olvastam már én is. De valahogy mégis mindig a csövesszakáll pasi a nyerő.

#Kérdező

Én inkább azt hallgatom, hogy "húzd meg jobban menjen a munka..." (Az illik is a szexuális életemre!)

2017. ápr. 23. 16:41
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
miért nem gyúrsz magadnak férfias testet.. bár szerintem te akkor se tudnál csajozni, mert jönne a legújabb kifogásod...
2017. ápr. 23. 16:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Én járok ilyen célból edzésre. De szakállam akkor sem lesz, borosta pedig nem lehetséges.

2017. ápr. 23. 16:45
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

Nem,már megszoktam hogy nincsen barátnőm,nem is volt soha.Ha látok párt utcán,buszon stb., akkor szimplán arrébb fordulok,elnézek onnan és nem érdekel.

Rossz érzés,mert nekem nem jut barátnő,de el kell tudni fogadni sajnos.Nem mindenkinek jutnak olyan gének,és nem születik jóképűnek,hogy a nők körülugrálják...

Én pl. hiába gyúrtam,hiába csináltam bármit, hízni szinte semmit nem tudtam.

Így hát magas vékony srácként levegőnek néznek a nők.

Megismerni már egy sem akar,mert bizony nem születtem jóképűnek sem,de nem igazán tehetek róla,hogy nagyobb fülekkel és orral születtem... :/

De ezt egy nőnek hiába mondod,rád néz,1 mp alatt elítél,majd el is szállt az esély.

25/F

2017. ápr. 23. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a magasságod a baj? 169 centivel? Pf :D Én 168 vagyok, de sosem éreztem, hogy a magasságom miatt mélydepresszióba kéne esnem. Inkább lennék helyesebb, mint Te... szerintem már rég lenne barátnőm:D Rengeteg lány van ebbe a magasságba.

Amúgy meg nem hallgatok ilyen zenéket. :)

2017. ápr. 23. 17:22
 16/22 anonim ***** válasza:

"Ha nem lenne párom, én már látatlanban is járnék veled a dumád miatt. :DD "

Nekem meg HA sok pénzem lenne akkor nem egy öreg Opel Astrával járnék :)

2017. ápr. 23. 17:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Én magas vagyok és várhatóan nyár végére már "jobb" alkatú, mégsem érzem azt, hogy nyerő leszek majd. Oka: A megváltoztathatatlan - a tekintet. Sajnos ezen az egyen nem lehet változtatni, mindig is szomorú-melankólikus lesz.

18/22 anonim ***** válasza:

a depis koromban sem lettem rosszabbul egy ilyen videó miatt :D

Azóta meg nem vagyok depis, mert nincs hasznomra.

Hajítsd ki azokat a dolgokat, amik nem nyújtanak számodra hasznot, nem segítik a szükségleteidet!

És csak olyannal dologgal foglalkozz, ami segít, mert a pótcselekvések sem túl jók...

19/22 anonim ***** válasza:
kérdező szerintem te nem vagy jóképű max a tested még a fejednél is rosszabb. egyébként a depisség ponthogy a klipben szereplőket jellemzi általában nem a magadfajtákat....szal te mindkét táborból kilógsz....értem ezalatt hogy akin átnéznek a nők azok úgy fogadják a csalódásokat mint az utcai bunyóból élő krapek egy nemtudomhányadik taslit...a klipben szereplőknek elég ha a 139. "életük szerelme" elhagyja őket és már vágják is fel az erüket
2017. ápr. 23. 17:28
 20/22 anonim ***** válasza:

És akkor még a boldogság illúzióját is elfeletjheti... Csak a kemény, hideg, szar valóság marad.

2017. ápr. 23. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!