Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tetszem a lanyoknak mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem a lanyoknak mert nem vagyok ferfias de en ezt nem birom elviselni mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
mar annyira kivagyok meg akarom olni magam, annyi csinos lany van a foldon es egyet se birok megdugni nem birom elviselni, meg amikor latok masokat jo nokel es latom hogy boldogok kulonosen ideges leszek, inkabb nem irom le miket kivanok nekik olyankor.

2017. máj. 20. 12:17
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
meg ebbe belegondolok hogy ilyen szar eletem van es sose fogok ilyen jo noket dugni, ezt nem lehet feldolgozni.
2017. máj. 20. 12:19
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Qrvához mehetsz, ha csak a dugás a probléma.
2017. máj. 20. 12:20
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Undorító személyiséged van, meg is érdemled, hogy egyedül legyél!
2017. máj. 20. 12:24
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább vegyél egy gumibabát. Nem is lesz soha csajod, ha csak tárgyként tekintesz rájuk és még ronda is vagy, meg elkeseredett.
2017. máj. 20. 12:33
 5/24 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, megy a virtuális pacsi.

Egész jól gondolkodsz:)

2017. máj. 20. 12:35
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
A kötélhez vagy a vonat elé ugráshoz te túl gyáva vagy. A te módszered a nyugtató lesz. Sok sikert!
2017. máj. 20. 13:10
 7/24 anonim ***** válasza:
36%

"ezt nem bírom elviselni mihez kezdjek?"

Öltözz úgy mint egy Férfi,vagy ahogy "mások"!

2017. máj. 20. 13:23
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Hú egy ilyen rinyagép nekem se kéne. Méltósággal is lehet viselni a nőtlenséget, páromnak sem volt nagyon sokáig párja, de szerencsére férfi maradt. 😊
2017. máj. 20. 13:26
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Szóval egy szellemi-testi-lelki hulladék vagy, de elvárnád, hogy a tökéletes nők omoljanak a karjaidba, csak hogy egyszer megdughasd őket. Nem kell mindenkinek sok időt eltöltenie ezen a bolygón.
2017. máj. 20. 13:40
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Sporólgass egy kicsit, és dughatsz:

[link]

Egy ilyen való neked barátom, nem egy igazi nő,amíg úgy kezeled őket,mintha tárgyak lennének.

2017. máj. 20. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!