Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elviselni, hogy mindenki magasabb vagy nagyobb tömegű, mint én, lehet ezért nem kellek a lányoknak vagy amúgy sem kellenék nekik, mert mindegyiknek csak a nagy tömegű vagy magas fiúk jönnek csak be?
Nagy tömegű? Ezt honnét veszed??? A zsírdisznó, hájdagály pasiknak ugyanúgy nem jut csaj.
Ez elsősorban pénzkérdés. A csajok a lóvéra gerjednek, tehát ha sok zsetonod van, lehetsz vékony vagy vastag, fekete vagy fehér, mindig lesz csajod.
Sztem igazad van; lehet azért nem kellesz a lànyoknak, mert ennyire elégedettlen vagy magaddal.
Én borzasztó egoista vagyok, mondjuk nem ajánlom senkinek az ennyire szélsőséges gondopkozást, de cserébe mindet megkapom, amelyiket csak akarom, s olyan dolgokat is elnéznek amit másnak nem tennének (pl több punci egyszerre)
DE
Cserébe fél évnél tovább nem is igen maradnak az életemben..
Az ajánlatom:
Neked jobban kéne szeretni magad, és dícsérd csak magad a tükörben is ^.^ de az egod csak addig növeszd míg rendesen tudsz figyelni másokra is, így mondják: kiegyensúlyozott.
Én már menthetetlennek tűnök... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!