Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem a lanyoknak mert nem vagyok ferfias de en ezt nem birom elviselni mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
mar annyira kivagyok meg akarom olni magam, annyi csinos lany van a foldon es egyet se birok megdugni nem birom elviselni, meg amikor latok masokat jo nokel es latom hogy boldogok kulonosen ideges leszek, inkabb nem irom le miket kivanok nekik olyankor.2017. máj. 20. 12:17
11/24 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy egy ilyennek még a guminő is nemet mond!
12/24 anonim válasza:
Az baj, pedig ezek már egész élethű szexbábuk kivül-belül körülbelül :)
13/24 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni! Aztán pedig légy meleg.....
14/24 A kérdező kommentje:
de miert ilyen szar az elet?? semmi jo nincs benne, mellesleg bekaphassátok, kiveve a 4-es valaszolo.
2017. máj. 20. 15:41
15/24 anonim válasza:
Ilyen stílussal mit vársz? "Egyet se bírok megdugni..." Egy hivatásos is elzavarna, ha ilyen stílust engednél meg magadnak nála, nem baj gyerek?
16/24 anonim válasza:
Engem meg a jó pasik nem akarnak megdugni mert nem vagyok annyira szép. Nagyon szar tényleg, szóval megértelek:D Annyit azért tehetsz hogy kihozod magadból a legtöbbet. Én azért mindent megtettem amit műtétek nélkül meglehet. Nem tudom Te mindent megteszel e hogy az adottságaidhoz képest a legjobb formában legyél.
17/24 A kérdező kommentje:
egyebkent nem is irtam csunyat a lanyokra, direkt kotozkodtok velem hogy ne kelljen segiteni, nem baj majd lesz meg kerdesetek nektek is.
2017. máj. 20. 16:37
18/24 anonim válasza:
Nem,csak ilyeneket,hogy megdugni. Szerinted ez jól esik egy nőnek,ha így állnak hozzájuk,hogy megdugni?
19/24 A kérdező kommentje:
szerintem ebben semmi serto nincs, a ferfi megdugja a not ez van.
2017. máj. 20. 17:48
20/24 anonim válasza:
Bammeg 9-es. :-) Halkan megsúgom, hogy az élet értelme nem az, hogy megdugjunk egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!