Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik elfogadják a nézeteimet, hogy vagy külföld vagy mamahotel?
Egész egyszerűen nem vagyok hajlandó az itthoni bérek mellett egészen öreg koromig azaz életem végéig röghöz kötött adós rabszolgaságba igázni magam, hogy egész életem műve egy régi panellakás legyen. Mert hogy már azok is annyiba kerülnek, hogy akkora hitelt kellene felvenni amit 20-30 évig kell fizetni. Az albérlet rohadtul nem éri meg. 25 éves vagyok és most diplomáztam, szóval nem mosogatni mennék ki külföldre. Abban benne lennék, hogy külföldön vegyünk lakást vagy házat hitelre, mert már ott sem sokkal drágábbak mint Budapesten, de a bérek meg 4X olyan magasak és az ingatlanok minősége is összehasonlíthatatlanul jobb, ott nincs lepukkant kégli, minden lakás full modern, nem ilyen dohos rákkeltő azbeszt bánya mint az itteni kommunista panelek.
Ha esetleg mégis valamiért itthon akar maradni egy nő, akkor meg fogadja el, hogy mamahotelben maradok, mert hogy én itt ennyi pénzért nem veszek lakást, mert nem éri meg és kész.
Miért nem mentél még ki? Egyszerűbb lenne,ha kimennél és ott ismerkednél meg egy lánnyal.
Én így nem jönnék össze veled. Teljesen megértelek, de nekem olyan diplomám lesz, amivel 1-2 éven belül 300+nettöt fogok tudni keresni, itt van a családom, a barátaim, nem mennék ki, nekem ez túl nagy áldozat, ráadásul fogok tudni lakást venni, már most van pár millió megtakarításom.
Hát, ööö... mondjuk ha nem is sértődnék meg, kicsit rosszul esne, hogy így lenézed a panelt, amit a seggem alá tettek.
De nekem is külföld a célom. Te miért nem mentél még ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!