Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldiában tényleg mission impossible magyar lánnyal összejönni?
Figyelt kérdés
A magyar lányok nyugaton szóba sem állnak velem, több év alatt egyetlen lánnyal sikerült közelebbről megismerkednem. A facebook-on is úgy látom, hogy vagy a párjukhoz költöztek ki, vagy ha egyedülállóként jöttek ki dolgozni, az hétszentség, hogy idevalósi pasival jöttek össze. 5 év alatt egy olyan magyar srácról sem tudok, aki magyar lánnyal jött volna össze külföldön, és nőt is csak egyetlen egyet ismertem meg, aki idekint talált rá egy magyar pasira. Az ismeretségi körömben, meg még azon túl is, minden nő, ha összejött valakivel, az tuti helyi. Másnál is ez a tapasztalat? Vagy van remény?2017. febr. 19. 17:42
1/13 anonim válasza:
Miért kell neked magyar lány? Egy nem-magyar lányt is lehet ugyanannyira szeretni mint egy magyart. Amúgy meg igazad van, ha valaki kimegy külföldre akkor az ottaniaknak is van legalább annyi esélyük hogy bevágódjanak egy magyar lánynak/srácnak. Ez a globalizáció hatása. Ha magyar lányt akarsz, akkor itthon találj magadnak, és ha összejöttetek, utána menjetek csak külföldre közösen.
2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted reális esélye van úgy kialakítani egy kapcsolatot, hogy ritkán egy-egy hétvégét töltök csak otthon? Két évvel ezelőttig néhány hetente egy-két hetet otthon voltam, voltak is barátnőim, de senki sem akart kiköltözni. Senki. A helybéli lánnyal meg annyi a bibi, hogy pl. szerinted otthon hányan jönnének össze egy román/ukrán vendégmunkással? Itt én kb. annyiba (se) vagyok nézve. Pont a héten tiltott egy helyi leányzó, pedig már jó pár üzenetet váltottunk. Csak megkérdezte, hogy honnan jöttem, válaszoltam rá, és jött is a tiltás... :( Igaz akadnak errefelé egyéb káeurópai nemzetek sarjai is, de ők is természetesen a helyi pasikat favorizálják. Kicsit aggasztó, hogy odahaza jószerivel midig voltak barátnőim, idekint meg jószerivel egyáltalán nincsenek.
2017. febr. 19. 17:53
3/13 anonim válasza:
Lehet tényleg külföldiekkel kellene barátkoznod, akinek szintén nehéz beilleszkedni.
4/13 anonim válasza:
A külföldia ebben a kontextusban melyik orszagot takarja? Milyen munkat vegzel ott?
5/13 A kérdező kommentje:
jelenleg Svájcban vagyok, s persze nem vezérigazgatói munkakörben - csövet szerelek. Tudom már emiatt is hátrányban vagyok, de az esetek 99%-ban ki sem derül... :)
2017. febr. 19. 18:25
6/13 anonim válasza:
Ha kijutottál külföldre akkor mi a tökömnek neked magyar csaj? Azok igazából Európa szinten nem szépek, pl. a svájci nők sokkal szebbek átlagban. Ha én kijutnék Svájcba szoftverfejlesztőként, ami a céljaim között szerepel, tuti azon lennék, hogy egy szép svájci feleséget szerezzek magamnak. Tudom, hogy nem lesz könnyű. De talán jóképűként és úgy, hogy mérnök vagyok, nem lehetetlen.
7/13 anonim válasza:
De minek akarsz magyar lánnyal összejönni? Ők sem csak azt nézik, hogy magyar legyen. Kint élnek, kint dolgoznak, ha csak nem valami magyar cégnél vannak akkor ottaniakkal vannak többnyire kapcsolatban, nagyobb eséllyel fognak egy helyibe belehabarodni. Ez épp olyan mint hogy az egyetemisták, többnyire más egyetemistákkal vannak, mert velük vannak egy közösségben.
8/13 A kérdező kommentje:
A külsőmmel nekem sincs sok bajom, megismerkedtem már néhány svájci nővel, de a randizásig nem jutottam el soha. Sajnos olyan példa is akadt, hogy egy pláza előtt majd minden nap láttam egy lányt olvasni, megszólítottam viccesen, beszédbe elegyedtünk, szerintem azt hihette, hogy német vagyok. Láttam rajta a meglepődöttséget, amikor kiderült, hogy nem is, utána már nem akart beszélgetni. Ez még tavaly volt, de azóta is sikertelen vagyok minden nációnál. A szép svájci nőknek sajnos rohadtul csóró is vagyok... A legnagyobb probléma mondjuk az, hogy munkakörömből kifolyólag alig találkozok nőkkel. Próbáltam váltani, de a svájci felfogás szerint csak abban vagy jó, amit éveken keresztül csináltál. Vendéglátás felé is kacsintgattam, de ott meg olyan fizetésekről hallottam, hogy a maradék hajam is majd kihullott. A kereskedelemben se kellettem, mert oda inkább a fiatalokat vagy a szakma nélkülieket favorizálják, hiszen egy intelligensebb embert hosszú távon nehezebben tartanak meg... Maradtam csőszerelő.
2017. febr. 19. 19:17
9/13 anonim válasza:
Miről beszélsz? Svájcban senki sem csóró. Bár különc ország, mert ott tényleg minden a pénz körül forog, de nincsenek olyan egetrengető társadalmi különbségek, mint pl. Magyarországon. Hogy van 1 millió gazdag és 8-9 millió szegény vagy mélyszegény.
Svájcban mindenki jól él, vannak gazdagok és vannak rohadt gazdagok. De egy normális nőnek ez édes mind1, nem a pénzt kell imádni, hanem az embert. Magyarországon is, hogyha egy nőnek nem elég, hogy a férfi önállóan meg tud élni, ami itt már nagy dolognak számít (tudom, hogy Svájcban nem), akkor hagyni kell a francba. Lehet rossz nőknél próbálkozol.
10/13 anonim válasza:
Szerinted a társkeresők miért vannak tele angliai meg németországi magyar pasikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!