Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelki baja van a 16-25 éves gyönyörű és kőgazdag mai magyar lányoknak?
Sír az összes, közben meg amiért más keményen dolgozik megadta neki Isten meg apuci.
Negyed annyi "munkából" lehetne boldog, ehelyett egész nap csak sírnak, legbelül meg lelkileg nyomorultak.
#3 Azért írtam, hogy negyed annyi munkából boldog lehetne.
Ha valaki nem egy tuskó, simán tud találni valakit, aki szereti, legyen az azonos vagy ellenkező nemű.
Mellé, mert van, csak kiesett miatta pár év az életemből 😃
Komolyan, írjon már valaki konkrétumot, mr1 a letörött a körmöm és az elhagyott Zsoltika, akit 2 hete ismerek nem hat meg. Eddigi egyetlen értelmes érv volt, a szülői elhanyagolás, azonban azt látom, pont ezek az emberek lökik el a szüleiket, mondván az nem menő, ha velük lógok, és amúgy is csak megmondják mit csináljak (a maradék 30%-ot tényleg leszarják)
Én nem gondolom, hogy ilyen lenne a helyzet, szerintem te erősen általánosítasz. Én nem vagyok gazdag, és nem is vagyok nő vagyok, de én részemről nem gondolom így.
Egyébként ugyan úgy számtalan gondjuk lehet mint neked. Pl haldokolhat a nagymamájuk akit szeretnek, vagy ha fiatalabb nem nyertek felvételt arra az egyetemre amelyikre szerették volna. Esetleg megcsalta a párjuk vagy szimplán véget ért egy többéves kapcsolatuk (Nem két hetes) Tudom is én, akármi... Otthon szülők között egész nap áll a bál, legjobb barátnő kórházba került...
Én nem gondolom azt, hogy csak azért mert gazdag valaki, neki automatikusan szuperszonikus az élete... Ugyan olyan hétköznapi családi gondjaik lehetnek, csak nem az lesz a téma, hogy miért nincs kenyér az asztalon.
Barátnőm gyönyörű és gazdagok a szülei.
Gyerekkorában mindkét szülője rendszeresen verte. 14 volt, mikor fiú tesója született, onnantól a szüleinek nem is létezett. Persze mindenért ő kapott, a kistesó helyett is.
Egész életében azt hallgatta, hogy egy ócska kur.va lesz belőle, aki semmire se jó. (Közben erős négyes tanuló).
Állandóan szeretethiány, folyamatos lelki terror: egyenes út volt az önértékelési zavarokhoz. Többek között ezért is hitte el, hogy egy srác a legjobb barátja. Teljesen megbízott benne, mindent elhitt neki. A végén a srác randidrogot adott neki és megerőszakolta.
Feljelentés nem lett: viszont megkapta az apjától hogy ennyit érdemelt, ő tehet róla.
Keresett egy pszichológust. Röviden maradjunk annyiban, hogy teherbe esett tőle. Akkor volt 19.
Az apja kidobta otthonról, a pasi mindent tagadott, egy fillér nélkül maradt ott. Az anyai nagymamája fogadta be. Elvetetni a babát nem tudta, ugyanis pénzbe kerül. Az egy dolog, hogy a szülei gazdagok... Végül kb. félidős terhesen felvagdosta az ereit. Perceken múlt, hogy túlélje, a baba nem élte túl.
Azóta se tudja magának megbocsájtani.
Évek óta nem beszélt a szüleivel, pedig most már próbálnak hozzá közeledni. De valószínűleg azért, mert az öcsike teljesen elzülött, és halálos balesetet okozott drogosan, és kóterba került. Apuci pici büszkesége, aki jóképű és gazdag, és ezek szerint neki is vannak problémái.
Aki azt gondolja, hogy ha szép vagy és gazdagok a szüleid, az egyenes út a boldogsághoz, az kicsit gondoljon bele, hogy VALÓJÁBAN miért boldogtalan, és mi változna, ha pl. szép lenne.
Nézd így a dolgot: Afrikában a szegényebb területeken a gyerekek nagy része már HIV pozitívan születik, egy családnak évekig kell spórolnia egy nyomorult biciklire, az egészségügy és oktatás gyakorlatilag nem létező jelenség, viszont a gyerekkatonaság annál inkább. Hát milyen mocskosul szerencsések vagyunk ehhez képest mindannyian, aztán mégis napi szinten van legalább 50 olyan nyavajgó kérdés, hogy hurr-burr milyen velejéig romlott világban élünk már, hogy a lányoknak van pofájuk nem visszajelölni féjszbúkon, vagy mert kiderült, hogy a kiszemelt csajnak vannak olyan elvárásai, aminek a kérdező nem felel meg...
Egy megárvult afrikai 10 éves, akinek el kell tartania a testvéreit szembe köpné azokat, akiknek ilyenek a legnagyobb problémáik.
Kivétel nélkül minden egyes ember jobb életről álmodozik, teljesen mindegy, hogy mennyi pénze van. (Pláne, ha valaki jólétbe születik, mert akkor még csak értékelni sem tudja azt, amije van.)
Ha nincs pénzed, akkor jómódú akarsz lenni, ha nincsenek anyagi gondjaid, az nem azt jelenti, hogy automatikusan jó lesz a családi háttered, vagy könnyen tudsz olyan párt találni, aki tényleg szeret, és nem csak érdekből van veled, vagy ha van is pénzed, meg szerető családod, még simán lehetsz boldogtalan, mert pl az egészségi állapotod nem a legjobb.
Magyarul hiába hiszed, hogy te boldog lennél, ha az általad irigyelt emberek életét élhetnéd, mert garantáltan lenne még akkor is 1000+1 bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!