Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldiában tényleg mission impossible magyar lánnyal összejönni?
Biztos nehezebb, elvégre kevesebb van, mint Mo-n.
De tényleg, mi a gond a helyi lányokkal? Én valószínűleg nemsokára megyek ki, teljesen hidegen hagy, hogy ha lesz barátnőm, akkor ő nem magyar lesz.
Én is éltem egy ideig "nyugaton" és meg tudom erősíteni amit írtál, kérdező.
A helyzet az, h a kinti magyar csajok helyi csókával akarnak összejönni. Ennek két okát látom:
- ha már ott van az adott országban, nyilván érdekli valamennyire az adott kultúrkör/nyelv, tehát adódik, hogy az adott kultúrájú/nyelvű emberrel akar valamit kezdeni.
- a helyi pasival biztosítani tudja a helyzetét. Mennyivel könnyebb például beköltözni a készbe, az állampolgárság megszerzése is mennyivel egyszerűbb, a pasinak helyi kapcsolatai vannak, stb.
Felejtsd el a romantikus zöldséget, azok az ambíciózus csajok, akik küföldre mennek boldogulni általában nagyon is racionálisan állnaka párválasztáshoz (is). Nem igazán fogsz tudni labdába rúgni, ez pont annak a megfelelője mint, hogy kelet felé meg több esélyed van neked.
Persze azokra a nőkre nem vonatkozik ez, aki párral ment ki, de ez rajtad nem segít...
Volt egy ismerősöm akinek a bátyja magyar nővel jött össze és angliában ismerkedtek meg, ott dolgoztak mindketten.
Lakott itt nem messze egy férfi aki svájcba nősült, gyerekei is születtek, elvált és újból megnősült kint.
Magyarországon sokkal nagyobb sikered volt a nőknél?
Mert ha nem akkor ne csodálkozz ha ott sincs több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!