Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn egyre több a roma, én nem szeretnék olyan származású társat magam mellé, viszont sokaknál a képek alapján nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy milyen származásúak? Ki hogy derítené ki?
Csak diplomásokkal kezdenék.
Még sosem láttam egyetemi körökben romát. Ez szerintem elég jó szűrő.
OFF: Én láttam már, de tény, hogy ilyen szociális munka és hasonlóan piacképtelen szakokon.
ON: fotó alapján azért le lehet szűrni, ha más nem, keress hófehér bőrű, kék szemű nőket, azzal nem lőhetsz mellé :D
Láttam már tanitónőt is romában, anyukámnak is volt csoport társa 34éve....egy tanítónővel simán összejönnék de a pereputty nem kell. Nénje 7 gyerek naplopó élettársa az anyja aki pénzforrásnak tekinti....
Sajnos nem kimondottan vagyok jó pasi nem válogathatok ennyire.
Aki nem tud kérdőjelet írni, az nagy valószínűséggel az.
Mondjuk ez nem feltétlen csak a romákra jellemző, van egy lány akit régen fűztem, de sajnos olyan ostba, leri a beszélgetésekből.
Na szóval a romáknál is így lehet.
A bőrszín nálam gond lenne, mert nekem inkább a sötét bőr + sötét haj kombó jön be.
Kerdezz ra,hogy hany testvere/gyereke van! Ha 2-nel tobb testvere van,akkor eselyesebb,h cigany,de meg akkor se biztos. Kerdezd meg,h kivel el.
Beszelgessetek a csaladi szokasokrol. Milyenek a rokonai? Ha ilyen szavakat hasznal,h unokabatyam meg meg nagyon sokat emlegeti a csaladtagjait ( a szuk csaladon kivulieket) ,akkor is valoszinu.
Ha rossz a helyesirasa,akkor is eselyes.
Szervezz olyan programot,ahol utaljak a kisebbseget. Arra majd nem akar elmenni. Abbol kiderul talan.
Mutogass neki kepet a telodban,hatha o is mutat az oveben es lathatod a rokonssgat.
Ez valoban letezo problema sajnos,Kerdezo. En ugy szoktam kommunkikalni ezt,h hasonlo kulturalis hatterrel es csaladi kornyezettel rendelkezo emberekkel szoktam tudni hosszutavon megtalalni a kozos hangot.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!