Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakiről megállapí...

Hogy lehet valakiről megállapítani hogy cigány?

Figyelt kérdés
most külső tulajdonságokra gondolok, a barna bőr (cigányos színűről) megismerem, de vannak olyanok amelyik fehér, vagy télleg egyáltalán nem látszik rajta.. és néha már meg vagyok zavarodva.. az osztályban is van egy csaj, akiből ki sem nézném (nem cigányos barna a bőre, világos barna haja van) és mégis mindenki azt mondja hogy látszik az arc vonásain.. és ilyenkor félek mert már mindenkire azt hiszem h cig.ny mert nem tudom megkülömböztetni az ilyeneket.. hogy lehet? vagy milyen az a jellegzetes arcúk nem értem??!

2013. júl. 15. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jellegzetes arcuk a zsidóknak van igazából, de náluk sem lehet mindenkinél megállapítani.

Nem lehet mindenkiről megállapítani.

2013. júl. 15. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
azt mondod hogy nem latod rajtuk, azt jelenti hoy nem is viselkednek ciganyosan. akkor mert zavar ha az? van egy ismerosom aki feher boru de szinte albino(!),csendes,okos stb. de megis van benne cigany ver.. es akkor mivan? es amugy ez mert ebbe a temakorbe irtad?
2013. júl. 15. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Hála a sok fajkeveredésnek, már nem lehet minden egyedről megállapítani.
2013. júl. 15. 16:33
 4/11 anonim válasza:
83%
Fekete/arany adidas melegítőt hord.
2013. júl. 15. 16:33
 5/11 anonim válasza:
64%
akinek nem hófehér a bőre max olyan karamell színű annak a szemén meg lehete látni akinek teljesen fehér bőre annak általában fekete a haja
2013. júl. 15. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Elárulnád, hogy miért akarod megállapitani?
2013. júl. 15. 16:39
 7/11 anonim válasza:
100%
Megkérdezed tőle: te figyelj mán cigány vagy e? remélem tudtam segíteni. :)
2013. júl. 15. 16:40
 8/11 anonim válasza:
90%
Köss cérnára egy kis réz darabot húzd el előtte, ha ráugrik és ellopja a válasz magától értetődő.
2013. júl. 15. 20:41
 9/11 anonim válasza:
Szülész barátnőmtől tudom: a legfehérebb, legszőkébb cigány csecsemőnek a genitaliája sötéten pigmentált. Zacsi, vagy ajkak. Ez felnőtt korban is megmarad.
2013. júl. 16. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az arcukról lehet. Olyan "indiais" arcuk van, hosszú, keskeny orr, mandulaszemek, "keleties" arcberendezés. Lányoknak általában vastag, göndör haj...De már én is jártam úgy,hogy arcról sem látszott valakin, aztán kiderült,hogy az. Pedig én általában észreveszem még a nagyon világos bőrűeken is.
2013. júl. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!