Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége tényleg a magas, sportos, férfias férfiakat keresi?
Igen és nem. A sportosság nem feltétlenül előny, nem minden nőt érdekel ez. Meg attól függ mit nevezünk sportosnak. Mert nem mindegy, hogy a hosszútáv futó, a küzdősportos, az edzőtermes "kigyúrt", a "kőgolyó emelgető", mondhatnám, hogy kalapácsvető vagy épp a darts-os alkatra gondolsz. Nyilván az utóbbi bármilyen lehet, elvégre a darts is sport, vagy mondhatnám a sakkozókat is.
A magasság mindenképpen előny, de leginkább a férfias atc, férfias vonások a nyerők.
Fiatalabb (25 év alatti) csajoknál pedig a kisfiús, "softboy", szépfiú típus menő mostanában.
A 150 centis lányokat én sem értem, hogy mit akarnak. Ha felvesznek magassarkú cipőt, akkor is még csak a magas pasik hónalját súrolják fejtetővel. Valaki nem tud a saját kategóriájába keresni, mert sokkal többre tartja magát. Persze vannak nagyon szép alacsony lányok is, de van ellenpélda is. Valamelyik nap láttam egy hasonló “gyönyörű” párt a Westendben. Magas, helyes pasi, férfias is volt, kicsit ilyen olaszosabb kinézetű, de kék szemmel. Elég jól nézett ki, erre mellette sétált kézenfogva a “kislánya”. 150 centis full bányarém nő, kicsi, dagi, pufók arc, fekete sztk szemüveg, semmilyen haj, nulla smink. (Persze nem kell vakolat, de egy igényes szép nőnek, ha már férfira vágyik egy kis szemfestéket illene feldobni) na mindegy és az öltözködése is nevetséges volt, semmi előnyösség nem volt benne. Farmer, top. Ez a wtf kategória. Gondolom állva pont jó bizonyos méret ilyen értelemben, de azért na.
Szóval nem mindig értem ezeket a pàrokat, egyáltalán hogyan jönnek össze. Csak onnan jött ez, hogy ott is ugye magas és férfias helyes srác volt, egy magas modell csajt tudtam volna elképzelni ilyen mellett, nem egy ilyen jellegtelen minipincsert.
Keresné
De inkább a pénzt keresik
13. Ha felmész középkorú, átlagos arcú, átlagos alkatú, anyagilag nem sokat elért nőként társkeresőzni, akkor is szétszednek jó értelemben az érdeklődést tekintve.
Két egyforma szinten lévő férfi és nő közül mindig a nő fogja kapni a több érdeklődést.
17
Ha felmesz egy atlagos egzisztenciaval (netto 6-800 ezeres kereset, saját lakás, kozeokategorias auto) valamint atlagos alkattal, atlagos arcal, akkor téged is szétfognak szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!