Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik azokat a férfiakat, akik férfias melót végeznek?
Persze, minden vágyam egy fúrótornyos pasi, akit majd három havonta egyszer látok :D
Nekem amúgy nem vonzóak amiket felsoroltál.
Az általad felsoroltakkal az a baj, hogy a csávókám valszeg évente egyszer látja a családját.
Amúgy, nem azt mondom, hogy kimondottan vonzódnék a férfias szakmát végző pasikhoz, viszont azt állíthatom (elnézést, ha megbántok valakit!), hogy a "nőies" szakmát űzők számomra nem vonzóak (pl. fodrász, ápoló, steward, szállodai host/recepciós - vagyis azok a szakmák, ahol a külső megjelenés eléggé sokat számít - valamint azok a férfiak is sokszor gázosak, akik évekig nagyon nőies közegben dolgoznak, pl irodai aktatologatóként együtt ülnek egy rakás nővel és egy idó után totál elnőiesednek).
Nem.
Én szeretem a kicsit feminin pasikat, előttem szólóval ellentétben
Ezek viszonylag csóró munkák, így nem.
Az igazán férfias munkák napjainkban:
- Tolvaj, hazug bróker vagy bankár, az a tipikus szétizzadt inges verzió, lehetőleg Szegedi Csanád szakállával és a 'mindenkinek lyukat beszélek a hasába' pszichopata-jellemvonásokkal, amiket aránytalanul férfiasnak ítélnek meg, mondván akinek 0 gátlása vagy szégyenérzete van az elvileg 'domináns' és az jó.
- Kormánypárti politikus. Melléklet hozzá: Dagobert bácsi, amint a pénzben úszkál
- 'Hasi-tasis' utcai nepper, behajtó vagy ilyesmi. Ezeknek mindig nagy dumájuk van, 'viccesek' és 'érdekesek'.
- Úgynevezett 'menedzser', akinek élete az alkalmazottainak szopatása, rajtuk való basáskodás (ez férfias jellemre utal, hogy uralkodik mások felett, megkérdőjelezhetetlen vaskézzel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!