Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok szeretik azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik azokat a férfiakat, akik férfias melót végeznek?

Figyelt kérdés
Fúrótornyon a tengeren, tengeri rákhalászat, pilóta, hadi tengerész

2021. szept. 20. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, minden vágyam egy fúrótornyos pasi, akit majd három havonta egyszer látok :D

Nekem amúgy nem vonzóak amiket felsoroltál.

2021. szept. 20. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az általad felsoroltakkal az a baj, hogy a csávókám valszeg évente egyszer látja a családját.

Amúgy, nem azt mondom, hogy kimondottan vonzódnék a férfias szakmát végző pasikhoz, viszont azt állíthatom (elnézést, ha megbántok valakit!), hogy a "nőies" szakmát űzők számomra nem vonzóak (pl. fodrász, ápoló, steward, szállodai host/recepciós - vagyis azok a szakmák, ahol a külső megjelenés eléggé sokat számít - valamint azok a férfiak is sokszor gázosak, akik évekig nagyon nőies közegben dolgoznak, pl irodai aktatologatóként együtt ülnek egy rakás nővel és egy idó után totál elnőiesednek).

2021. szept. 20. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én szeretem a kicsit feminin pasikat, előttem szólóval ellentétben

2021. szept. 20. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Navégre, csak rájönnek! Lehet leszállni a mérnökökről meg az informatikusokról, irigykedjetek a rákhalászokra!
2021. szept. 20. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
14%

Ezek viszonylag csóró munkák, így nem.

Az igazán férfias munkák napjainkban:

- Tolvaj, hazug bróker vagy bankár, az a tipikus szétizzadt inges verzió, lehetőleg Szegedi Csanád szakállával és a 'mindenkinek lyukat beszélek a hasába' pszichopata-jellemvonásokkal, amiket aránytalanul férfiasnak ítélnek meg, mondván akinek 0 gátlása vagy szégyenérzete van az elvileg 'domináns' és az jó.

- Kormánypárti politikus. Melléklet hozzá: Dagobert bácsi, amint a pénzben úszkál

- 'Hasi-tasis' utcai nepper, behajtó vagy ilyesmi. Ezeknek mindig nagy dumájuk van, 'viccesek' és 'érdekesek'.

- Úgynevezett 'menedzser', akinek élete az alkalmazottainak szopatása, rajtuk való basáskodás (ez férfias jellemre utal, hogy uralkodik mások felett, megkérdőjelezhetetlen vaskézzel)

2021. szept. 20. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a kreatívabb foglalkozások tetszenek. Pl marketinges, építész, művész, ilyesmi.
2021. szept. 20. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem. Én azokat szeretem, akik a fejükkel dolgoznak, mint én. Az intelligencia vonzó.
2021. szept. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!