Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretik a fizikailag nem férfias és vékonyabb férfiakat??
Nekem sem tetszik, ha már a 2 szélsőség közül kellene választanom, akkor inkább legyen dagadt.
Menj el edzeni, egyél többet, végezz fizikai munkát...
Gyúrjál! És persze agyra is. Fontos nekik a modor, és az hogy észrevétlenül cserkészd be őket. Aki csak szexet akar, az is elvárja hogy udvarolj, varázsold el. Mondhatod,hogy nem igazság, de fogd fel az előjáték részeként ;-)
Ezt izmos, férfias férfiként mondom.
Kérdező! Hány éves vagy?
És!
Ne csak sulyzozz! Hanem tömegnovelo stb..
Ha beleteszed a megfelelő edzést, rendszerességet, INTENZITÁST, mellette rendesen kajálsz (számolod a makrókat is), és alszol napi 7 órát,akkor fejlődni fogsz.
3 hónap alatt csodát ne várj. Évek kellenek hozzá, ha naturálban nyomod.
Talán felszínes vagyok, hogy élvezem, hogy a pasim izmos, de én ezt szeretem. Sok barátnőmnek vékony a párja
20L
könnyű mondani hogy "egyél!" meg "gyúrjál!", van akin ilyen tanácsok nem segítenek.
Nekem is 14-15 között van a testsúly indexem, sokan mondják hogy egyél.. Erre mit mondjak? Jó hogy mondod, nekem eszembe nem jutott volna..
Próbáltam én is 5-6 hónapig nagyon keményen edzeni, rengeteg fehérje, gyúrós táplalkozás (hozzáértők segítettek), de konkrétan 0 eredmény. Szálkásodtam, de nehezebb nem lettem.
Van hogy egészségügyi problémák, alkat stb miatt ezt dobta a gép, nem lehet rajta változtatni.
Ilyenkor nagyon mást nem tehetsz minthogy elfogadod, nem te leszel a csajok kedvence. A legtöbb undorodva fog rádnézni h mi ez, botsáska.
Ettől függetlenül én is megtaláltam akivel már 10 éve együtt vagyok. Nem gondolnám hogy a hosszú távú párkeresésben ez annyira nagy akadály. (ha egyéjszakásokat keresel az persze más dolog...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!