Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik úgy vannak vele, hogy azért igenis jó dolog az, ha a pasinak nagy a farka: azért szeretitek inkább, mert fizikailag is nagyobb élvezetet jelent, vagy csak mert a nagy méret izgatóbb vizuálisan, fantáziáláshoz?
Nekem csak a látvány szempontjából jelent nagyobb élvezetet. Páromnak 23 centi és gyönyörű szép, de volt már sokkal kisebb farkú pasim is. Érzésre nem sok pluszt ad.
Viszont azt hozzá tenném, hogy az eddigi partnereim szerint eléggé szűk vagyok, így nekem mindegy igazából a méret. Viszont a 23 centis barátomnak már volt tapasztalata olyan lányokkal akikben ő is “elveszett”, és nem érzett semmit, ahogy a nő sem.
Nem tudom elképzelni,hogy van olyan nő akiben elveszik 23 centi. Maximum ha nagyon vékony.
Kérdésre a válasz: Mindkettő. De én olyan 18-19 centiig szeretem.
A nagyobb, jobban kitölt, valamint amit írtak előttem is, hogy több póz lehetséges ha hosszabb a szerszám.
Pl nekem elég széles és husis popsim van, így egy kis farkú srácnál ez távtartóként működne sok pozícióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!