Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?
És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.
Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.
Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.
Senkit nem érdekel, ki jön be neked.
És hiába vagy képtelen felfogni, másoknak a teltebb nők jönnek be, akar kifejezetten jó pasiknak is. Mondom ezt úgy, hogy abszolút bele illek az általad keresett kategóriába.
Mit érdekel téged, hogy válogatnak, ha egyszer neked úgysem jönnek be? 😂
Bemész egy étterembe és beugatsz a melletted ülőknek is, ha olyat kérnek az étlapról, amit szerinted nem kéne enniük? Pista bácsi ekkora béllel ne a pacallal szemezzen!!!
Semmi közöd hozzá, hogy mások mit csinálnak, meg hogy válogatnak.
Én 165 vagyok és 65 kiló...abszolút nem érzem magam kövérnek. Sportos vagyok és a férfias jó kiállású pasik tetszenek...mindig ilyen párjaim is voltak.
Nekem így sincs bajom a véleményeddel, sőt abszolút nem is érdekel.
De kb pofán röhögnélek ha ezt benyögnéd nekem, mivel nem kérdezném a véleményed és nem is befolyásol.
Azt vár el mindenki amit akar🤷🏻♀️.
14
Nem 100+ kilós tehenekről volt szó, hanem 6x kilós nőkről.
17
Az akadályozza meg benne hogy ő maga egy pocakos lúzer! És úgy akarna vékony nőt ! 😁
Olyat keresel, amilyet akarsz, de ha nem vagy tisztában a valósággal, magadat vered át.
Nekem 157 centihez pont 45 kg az alsó normál határ. 170 centihez ez nagyon kevés. Ha meg azt is akarod, hogy sportos legyen, az még inkább irreális, hisz az izomnak súlya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!