Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?
És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.
Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.
Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.
Én meg arra reagálnék, aki azt hiszi a saját testi vonzalma felértékelődhet, csak mert szerelemnèl is játszik.
NEM! Pont azért van elítélve, mert a szexuális vonzalomnak nincs köze a szerelemhez. Az, hogy te tinitestre gerjedsz, pont annyit ér, mint aki cipőkre, harisnyákra vagy pingvinekre, esetleg mèg fiatalabb testekre gerjed. Senki le se szrja, hogy nektek ez fontos és mivel keveritek össze a szexuális vágyat a saját beteg kis fejetekben.
Attól, hogy beszélgethetsz is azzal, amit nagyon megdugnál, még nem leszel értékesebb a többinèl. Egyébként kb egy szint az anyagiassal, a legtöbb fetisisztát ugyanúgy kerüli az ember, mind átlagostól eltérő.
Nekem tökmindegy, milyen a teste(szélsőségesen belül, elég ha majd egymagas velem, vagy 195 alatt van, és lehet 58-120 kg között, a legtöbben így vannak vele, csak szélsőség nem kell nekik, de ehhez nagyon vonzó személyiség kell, és el is kap a szerelem, és akkor minden vonzó lesz), amíg nem szélsőséges, a világ nagyrésze így van vele, és legyen bármilyen, a szerelemtől vonzónak fogod érezni az amúgy nem tetsző tulajdonságot. Én pl irtózom a szemölcstől, de mikor szerelmes voltam csomószor megpusziltam, volt, hogy fel sem tűnt. Onnan lehetett tudni, hogy múlik a dolog, hirtelen elkezdtek zavarni a szemölcsei, olyan 2 év tájékán. Még akkor is szerelmes voltam, de már nem nagyon, inkább olyan összetartozás érzésem volt.
Nem a szexuális vágy segít hozzá a szerelemhez, hanem előbb beleszeretsz, és aztán kezdesz vágyat érezni, bár nálunk percek alatt történt, odafordult hozzám, rám nézett(az arcomra) és megszólalt, és mindkettőnknek annyi lett két évre:)
"Pont azért van elítélve, mert a szexuális vonzalomnak nincs köze a szerelemhez"
Nálad biztosan mivel te csak a pénzt szereted, tudjuk.
De az egészséges lelkületű emberek másképpen gondolkodnak. A heteroszexuális párkapcsolatok alapja ugyanis az alapvető szexuális vonzalom megléte, ami a másik külső megjelenéséből fakad jórészt. De hogy ez az alapja nem jelenti azt sem hogy kizárólag ezt jelenti a szerelem. Hiszen az már nem feltétlen szexuális jellegű dolgokból alakul ki, amiben megint csak kevés szerepet játszik a pénz. De itt már felmerülhet ez a része is, csak nem mint feltétel, hanem inkább mint imponáló eszköz.
De ugye nálad másképp működik ez nem a többiek hibája, hanem a tied. Én nem tehetek róla
62 amúgy nem mindegy ki milyen? Más véleményétől nem lesz se jobb se rosszabb életem.
Nem a 61 vagyok.
"amúgy nem mindegy ki milyen?"
Látod hogy nem mindegy
Azt nézné le aki rendesen gondolkodik ezekről a dolgokról, pont azok akik a legdegeneráltabbak. Ezt nyilván nem szivesen hagyom szó nélkül, mert még a végén teljesen biztos lesz az ilyen abban hogy ő a normális. Nagyobbat nem is tévedhet
Nem, nem én vagyok az anyagias, ha elolvastad volna amit írtam, azt is elítem. Illetve csak zavar, hogy elfogadott, illetve sokszor rejtve is marad.
Te a vékonyságra buksz, ez fetisizmus, nem szerelem. A szerelemhez nem kell szexuális vonzalom, nem az a feltétele. Ha szerelmes leszel akkor akarod majd megdugni, de akiket meg akarsz dugni nem szereted őket mind.
Nincs olyan, hogy külső vonzalom, te külső tulajdonságokra gerjedsz, de a vonzalmat nem egy bizonyos megjelenés adja, ami az egyénnek preferált. Ezért tudtam én csúnya férfiakat is vonzónak látni, és alkatilag széles skálán mozognak, és ezért nem tudsz te ilyet:) a legtöbben képesek vagyunk rá, te csak vékonyakra gerjedsz, más csak nagymellűekre, ez FÉTIS!
És pont olyan lényegtelen szerelmi szempontból, mint a láb vagy a haj vagy a latex fétis. Nem tudom jobban leírni, aki olyan, mint te, hogy egy bizonyos tulajdonságra(vékonyság pl)van beállva, az fetisiszta. Ezzel semmi gond nincs, csak legyél tudatában és mondd el a másiknak, hogy neked csak a vékony nők jönnek be! Én utálom a fetisisztákat kapcsolatra, ezért nem ismerkedek velük, de mire kiderül..
Nem normális és nem átlagos a vonzalmad, a többiek nem így működnek, személyiségbe szeretnek bele, és nem csak szép emberek iránt éreznek vonzalmat, ezért nincs “külső vonzalom”.
Kitalálják milyen ember lehet, és abba zúgnak bele, a személyiségébe, és ha ez egy idő után beigazolódik, akkor gondolják valódinak a szerelmet. Szimpatikus emberekbe(személyiség) zúgnak bele. Nyilván szélsőségektől tekintsünk el, gondolom a 35 kilós haldokló anorexiást te sem találod vonzónak, ahogy más sem a 150 kilós férfit. Amíg szélsőségeken belül van, nem számít a külső.
Szerintem túl lett bonyolítva az eredrti kérdés.
A lényeg az, hogy a férfiak több mint 80%-a a vékony, vagy átlagos csinos nőkre bukik.
Ez a tény, a molettebb nőknek nagyon nem tetszik.
Ez itt a lényeg, bárki bármit is mond.
Nem kell ezt túl bonyolítani.
"Ezért tudtam én csúnya férfiakat is vonzónak látni, és alkatilag széles skálán mozognak, és ezért nem tudsz te ilyet:) a legtöbben képesek vagyunk rá, te csak vékonyakra gerjedsz, más csak nagymellűekre, ez FÉTIS!"
Kisszivem te csakis azért tudtál csúnya férfiakat vonzónak látni mert pénzesek voltak. Igen ez fétis, hogy a pénzes pasasokra gerjedsz. A vékonyság elvárása nem fétis, mivel alapvető szexualis vonzalom (amit nem keverek a pusztán szexuális vonzalommal) nélkül nincs szerelmi vonzalom sem, tovabbra sincs.
A vékonyság vagy normál testalkat egy alapelvárás minden igényes férfi számára, alapvető szűrő.
Nőként sem tudok tekinteni súlyosan elhízott nőkre, akkor hogy tekinthetnék rájuk partnerként?
"A vékonyság vagy normál testalkat egy alapelvárás minden igényes férfi számára, alapvető szűrő."
Azért ne általánosíts Te is. Attól mer egy férfi vonzónak lát egy pl 80 kilós nőt miért lenne igénytelen?
"Attól mer egy férfi vonzónak lát egy pl 80 kilós nőt miért lenne igénytelen?"
Egy például 80 kilós nő (ha nem túl alacsony mellé) még nem az a kategória ami visszataszító
Ha 100 kilósat írsz akkor jó lett volna a példád
Ebben az esetben igenis igénytelen, de csakis akkor ha ő maga nincs elhízva. Ha el van hízva a férfi is, akkor elvárható hogy vonzódjon a hozzá hasonló nőkhöz is. Persze ez korántsem szokott feltétlenül így kinézni, de hát így jártunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!