Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok azért kicsinálva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?

Figyelt kérdés

És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.

Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.

Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.

2023. szept. 12. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
79%

#29 ne hari, mindennel egyetértenék amit írtal, de pirosat nyomtam 1 dolog miatt. "10-ből 9 nő nálam sokkal rosszabb paraméterekkel olyan pasival van..."

Ez egy kicsit, hogyismondjam... na, gáz. Senki sem tartja a 160 centiseket az irigység tárgyainak. Főleg nem mondjuk a 170+-os szintén karcsú lányok.

2023. szept. 12. 22:01
 32/75 anonim ***** válasza:
0%

nem mondtam, hogy a 160 centi az irigység tárgya, sőt egyetértek. az a legkevésbé jó

a rosszabb paramétereknél olyasmire gondoltam, hogy az öltözködése a nőnek, a haja, az arcbőre, az egész megjelenése összeségében véve 10-ből 9-nek sokkal rosszabb, mint az enyém

snassz, elhanyagolt, ízlés és/vagy ötlettelen

és mégis olyan pasikkal vannak, hogy csak nézek

van kivétel persze!

2023. szept. 12. 22:11
 33/75 anonim ***** válasza:
82%
#32 arra céloztam hogy 160 centisen - de amúgy akárhány centisen... - ilyet kijelenteni hogy 10-ből 9 nőnél jobb vagy, elég merész.
2023. szept. 12. 22:17
 34/75 anonim ***** válasza:
100%

Meg 33 ha az lenne lenne olyan pasija...nekem ne mondja senki hogy nem.

Aztán meg kérdés hogy hogy sminkel pl...a mai mű divatnak megfelelően?..Mer az sok pasinak nem jön be. A 44 kiló soknak kevés, stb...

2023. szept. 12. 22:25
 35/75 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező én is kizárólag a karcsú nőket kedvelem. Első barátnőm is nem tud 50 kiló fölé menni, pedig szeretne.

De azért kíváncsi lennék:

Szerinted a karcsú test önmagában a szépség?

Mert úgy írtad le mintha így lenne.

2023. szept. 12. 22:27
 36/75 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor csak az fura, és az is csak ilyen fél percnyi "hmmm" szinten, hogy valakinek nem az tetszik, amit a szemével lát, hanem amit a mérlegen.

Van barátnőm, aki 63 kilósan ránézésre vékonyabb volt, mint most 56 kilósan, mert akkor edzett és izmos volt, most meg "skinny fat".

2023. szept. 12. 22:40
 37/75 anonim ***** válasza:
84%

29

akkor a személyiségedben van valami taszító.

Lapos cipő. Húha!

30

sokkal több a vékony, csinos nő, mint a havi 10 millát kereső pasi.

Jogtalan és erkölcstelen? Téged sem az eszedért szeretnek,

2023. szept. 12. 23:39
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem a kérdésed. Konkrétan kik csinálnak ki? Megerőszakolnak az 55kiló fölötti nők, mert szerintük őket kéne akarnod, vagy mi a baj?🤣
2023. szept. 12. 23:42
 39/75 anonim ***** válasza:
100%

A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy neked mi tetszik.

Ráadásul pont te vagy, aki válogat, csak te konkrét súlyérték alapján...

Őszintén szeretném hinni, hogy ezért a sok provokatív maszlagért, amit itt a magadfajtákkal műveltek ezen az oldalon, legalább fizetnek, mert egyszerűen elkeserítő, hogy van, aki így gondolkodik.

Mindenki azt vár el, amit csak akar, nyugodtan lehet keresgélni, senki sem tart vissza.

A vicc az, hogy játszod itt az agyadat, közben nem kellesz még a "60 kilós kövéreknek" sem.

2023. szept. 13. 05:59
 40/75 anonim ***** válasza:
60%

túlságosan emancipált, feminista vagyok -vagy inkább azzá alakultam

sok jó pasi inkább választ egy kevésbé Barbie lányt, de kedves-törödő-empatikus lányt, mint egy feministát :(

2023. szept. 13. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!