Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok azért kicsinálva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?

Figyelt kérdés

És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.

Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.

Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.

2023. szept. 12. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
92%
Jogod van, bármilyen véleményhez. Ne legyél már töketlen!
2023. szept. 12. 15:32
 2/75 A kérdező kommentje:
Itt nem is csak véleményről van szó egyébként hanem a valóságról.
2023. szept. 12. 15:34
 3/75 anonim ***** válasza:
83%

jogtalan és erkölcstelen

Te az erkölcsrendészet vagy, vagy maga a Jóisten, hogy úgy általánosságban eldöntesz dolgokat? Mi közöd mások elvárásaihoz? Max nem válnak be. És?

2023. szept. 12. 15:34
 4/75 anonim ***** válasza:
92%

Megint mi a retekről beszélsz? Milyen jog, milyen erkölcs? Mi köze ezeknek a te sikertelenségedhez, töketlenségedhez?

Azt gondolsz, amit akarsz. Ja, hogy másoknak nem jön be a véleményed? Hát tudod, az ő joguk pedig az, hogy nem kötelező veled egyetérteniük. Bezonyám.

2023. szept. 12. 15:37
 5/75 A kérdező kommentje:

Nem az én személyem a lényeg.

Hanem a téveszmék. Hogy ők 65 kilósan is vékonynak mondják magukat és úgy gondolják hogy a férfiak felső 1%-a van velük egy szinten. Ha pedig én megmondom, hogy nekem nem az elhanyagolt test tetszik akkor jön hogy én beteg vagyok sőt látens pedofil mert gyönyörű vékony nők tetszenek.

2023. szept. 12. 15:41
 6/75 anonim ***** válasza:
93%
Akkor hajrá! Szedj fel egy gyönyörű vékony, 45 kilós nőt! Mi akadályoz meg ebben?
2023. szept. 12. 15:46
 7/75 anonim ***** válasza:
7%
Szrd már le ki mit gondol! Meg pont erről az oldalról ne érdeklejen senki véleménye hisz ez egy szó szerint szelektív hulladékgyűjtő. Téma szerint szelektálva.
2023. szept. 12. 15:47
 8/75 anonim ***** válasza:
88%

De akkor legyél te is 185/70

Másképp a nagyon vékony nőknek nem leszel vonzó te fotel harcos

2023. szept. 12. 15:49
 9/75 anonim ***** válasza:
90%

De mikor megosztod velük ezen véleményedet, akkor ők előtte kérdezték? Nem? Akkor maradj csöndben. Nyugodtan gondolhatsz bármit. Nyugodtan várhatsz arra a 45 kilós nőre, aki majd a te párod akar lenni és nyugodtan visszautasíthatsz 65 kilós nőket. De a kéretlen véleményt szinte sehol nem fogadják kitörő örömmel, témától függetlenül.

Másrészt meg, ha neked nem jönnek be a 65 kilós nők, akkor nem rohadt mindegy neked, hogy ők kivel jönnek össze? Inkább örülnél, ha a 65 kilójukkal lefoglalják a szuperjócsedeket, így a 45 kilósok már kevesebből tudnak válogatni és neked nőnek az esélyeid.

Szóval tényleg nem értem, hogy mi a bajod azzal, hogy olyan nők akik neked nem tetszenek, nem akarnak veled összejönni. Ennek örülnöd kéne.

2023. szept. 12. 15:50
 10/75 anonim ***** válasza:
22%
8. Értem a lényeget, de amit írsz, az már szinte alultáplált. 185/70-es férfi nem is férfi a nők szemében. Egy egészséges 80 kg, izmos test vonzóbb a legtöbb nő számára.
2023. szept. 12. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!