Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG filigrán, sportos, karcsú nőket szeretem?
És kimondom, hogy egy ilyen nő 160-170 cm-es átlagos magasághoz bizony 45-55 kiló körül van általában. Ha magasabb, mondjuk 175 cm, akkor is 60 alatt.
Aki efelett van, az semmiképp nem karcsú, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat.
Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.
Senki nem fikáz le téged, veled ellentétben, aki szerint a teltebb nőknek ízlés szerint nem lehet vonzó egy sportos férfi.
Hát képzeld el, pont lesz.rom, hogy szerinted milyen férfi tetszhetne csak nekem azért, mert a 160 cm-hez 80 kiló vagyok. Ja, hogy rendszeresen sportolok és ezért ebben a súlyban izom is van a zsír mellett és 85f-s mérettel rendelkezem mellé.... Ja, mondjuk már elmúltam 40, így a te hozzáállásod sem mozgat a nők felé. Sok sikert!
"hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos pasit vár el és nagyon válogat."
Mucuka, mindenki úgy válogat, ahogy akar. Semmi közöd hozzá. Ráadásul nem is érdekel téged ez a réteg.
Én is úgy gondolom, hogy egy nő(egy átlagos nő) 170/60 kilóval nem vékony.
Viszont volt olyan személyi edzőm, aki 175/65 volt, és kb botsáska volt, zsír semmi, izom az egész nő, meg csont, persze cici is semmi, meg popsi is semmi, ha nem látom a mérlegen nem hiszem el, hogy 65 kg.
Igen, szerintem is csak azok hívhatnák magukat vékonynak, akik tényleg azok. Nekem pl 53as a combom(170/60kg), és nem is vagyok vékony. A derekam 68as, a felkarom nemtudom mennyi, de egyszerűen nem vékony. Tudom, mert voltam vékony tinilány én is 170/45 kilósan, akkor voltam vékony:D
Szerintem tök oké, ha egy fiatal srácnak a fiatal vékony lányok tetszenek, onnantól kezdődik csak a lenézés részemről, ha egy harminc körüli fószer is itt tart még, hogy neki vékony lány kell, nem pedig nőies nő. Egy tininek tini teste van, egy felnőttnek meg felnőtt, és aki megragadt az elején.. hát.. UTÁLTAM, mikor idősebbek gerjedtek rám, most meg a környezetemben csak a selejtnek van ilyen ízlése(amit addig nem láttam át), a legtöbb 30 körüli férfi átlagos nőkre gerjed, nem fétise a lánytest.
Szerintem most szexi nő vagyok, de nem vagyok vékony, viszont így direkt így vagyok vonzó nő és nem hiszem, hogy meg kellene változnom, nem akarok tininek látszani, mert pát efebofil azt híreszteli, hogy csak a tinitest a vonzó.
Értem, hogy nálad így van, meg még pár társadnál, de a kisebbségben szokott lenni a hiba, nem a többségben. És nem, nem érdektelen, mert én is voltam vékony lány, és rohadt szr volt, mikor az idősebb fetisiszták megtaláltak a testalkatom miatt, és ugyanezt fogja átélni a gyerekem is. Nem csukhatjuk be a szemünket, a világ arra változik, amerre mozdítjuk, és ezért bizony tenni kell. Egy csomó dolog eltűnt, ami régen normálisnak számított, nézz csak meg egy al bundyt részt, olyan szinten tiltanák be és utálnák ki, hogy ihajj. Tele van annakidején elfogadott szexuális zaklatással, hátrányos megkülöböztetéssel, alázással, durvasággal és mind elfogadottnak volt beállítva. De lobbiztak tömegek és már változott a világ, a mai gyerekek már megkérdezik, miért gonoszkodik a bácsi, és mit akar attól a lánytól az a bácsi, miért nem szereti a gyerekeit és miért nem kedves velük, stb :D Szerencsére jó irányba megy a világ, csak tenni kell érte és nem elfordulni.
Aki a kövéres példát hozta: Nem fordulunk el akkor sem, gondolj bele mennyi káros dolgot vontak ki az ételekből, hogy az agyatlan zabáló életben tudjon maradni. Lehet nem közvetlen szóltak neki, hanem lobbiztak a megfelelő szerveknél, fórumokon és jött a változás, de ugyanúgy hatással voltak rá, és a következő generációra is.
27
Elég sanszos. Különben már lenne egy ilyen csaja és a kutya sem foglalkozna velük.
én 160 centi vagyok, 44 kg, szakmámból adódóan mindig ízlésesen sminkelt, csinosan, nőiesen öltözködöm, magassarkú, szoknya, maxi ruha, hosszú dús szőke hajam van, szép arcbőröm
10-ből 9 nő nálam sokkal rosszabb paraméterekkel olyan pasival van, akit én is nagyon szeretnék, és aki nekem sosem volt
ma délután egy étteremben voltam, én egyedül sajnos
mellettem lévő asztalnál egy pár, egy korombeli lány kb. 60kg és 165centi, lapos cipő, átlagos unalmas ruházat, abszolút átlagos lány egy 10 pontos férfival
néhány méterrel odébb, ugyanez + közös gyerek a babakocsiban
szerencsések?
Miért vagyok azért kicsinálva, fikázva, leosztva, mert TÉNYLEG a gaudag, sportos, pasikat szeretem?
És kimondom, hogy egy ilyen pasi minimum havi 10 milliot keres általában.
Aki ez alatt van, az semmiképp nem gazdag, és úgy gondolom, hogy jogtalan és erkölcstelen ha sportos jól kinéző, vékony nőt vár el és nagyon válogat.
Úgy veszem észre hogy nincs jogom ehhez a véleményhez.
A kettősmérce...megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!