Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a mai nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?

Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...
2023. szept. 12. 07:18
 71/100 anonim ***** válasza:
92%
71-es: Utóbbira tippelek. Sokszor emlegeti a szerencsétlen lányát, akit ilyen mérhetetlenül mérgezően "nevelt". Sajnálom szegénykét; vagy kitör ebből a mocsokból, vagy egy újabb megtört, agymosott nő lesz belőle.
2023. szept. 12. 14:49
 72/100 anonim ***** válasza:
38%

Na pont az ezért gyűlölök minden férfit, mint az itt írogató hülyék. Ha legközelebb egy pasi vagy bárki más azt mondja, hogy igenis léteznek normális férfiak, akkor megmutatom neki ez alatt a kérdés alatt a válaszokat. Valójában minden férfi a szíve mélyén ugyanolyan nőgyülölő, mint az incelek. Csak azért nem vernek/ erőszakolnak meg nőket, mert társadalmilag nem elfogadott, bár egyeseket (akik valójában a többség) még ez sem érdekli.

Ja és még valami: fölösleges sértegetni, minden feminista, dagadt krv@nak elhordani, fölösleges jönni a " ki bántott" dumával, úgysem fog érdekelni, úgysem fog a véleményem megváltozni. Egyrészt azért, mert nem érdekel semmiféle férfivélemeny - pontosabban hiszti -, másrészt,mert egyáltalán nem igaz rám egyik sértegetés sem.

18L

2023. szept. 12. 14:53
 73/100 anonim ***** válasza:
1%

71. Nem vagyok jótékonysági intézmény. Lenne tétje, aki ennyire biztos magában, az fel is dobhatja erre pl. a kocsiját, de ezt is leírtam már. A feleségemnek meg annyit mondanék hogy gyere, nyerünk egy autót egy ebéddel.

Teljesen h*lyének ne nézzél már!

Emellett a saját apádat minősítsed, valahogy nem sikerült belőled embert nevelnie, így már értem a gyűlöletedet a férfiak felé.

A lányomat ne féltsd a legjobb helyen van, a töketlen parasztokat, a műmájer paprika Jancsikat pár perc alatt felvilágosítom hogy a lányom nem jó partner lesz számukra. A lányom felnéz rám a mai napig is, hála Istennek van is miért.

Gyere, ismerj már meg! Komolyan mondom! Annyira élvezném! Még az is lehet hogy a lányom lehetnél. Ahova te még csak készülsz, onnan én már vissza is jöttem. Nem tetszik a stílusom? Elfogadom, sosem voltam finom azokkal, akik az igazságot semmibe veszik. Mentettél már embert? Adtad az egészséged másért? Voltál már földrengés súlytotta területen? Van tudományos fokozatod? Diplomáztál már úgy hogy családod van, egyik lábaddal meg mentesz, a másikkal meg az egyetemen vagy? Felépítettél már egy házat? Gyerekkorodban dolgoztál már keményen úgy, hogy mások szórakozni jártak? Ápoltad, segítetted a nagyszüleid tizenévesen? Adakoztál már? A környezetedben szedtél már össze szemetet amiket mások dobáltak el? Mentesítettél már szennyezett folyót? Ültettél már legalább egy fát? szaporítottál már védett növényeket? Vizsgáltál már Holdat? ...

A kérdéseim plátóiak voltak, nem kell egyikre sem válaszolnod.

2023. szept. 12. 14:59
 74/100 anonim ***** válasza:
86%
Senkit sem sajnálok annyira a világon, mint a lányodat. Szar lehet neki.
2023. szept. 12. 19:52
 75/100 anonim ***** válasza:
85%

"A kérdéseim plátóiak voltak"

Nincs olyan, hogy plátói kérdés, te műveletlen barom. Költői kérdés van.

2023. szept. 12. 20:20
 76/100 anonim ***** válasza:
86%

Szegény incelapucit szétoltják a gonosz csúnya feministák, ejjj mi lesz itt.

#74 amúgy te a lányodat járattad iskolába? Kiakadnál, ha egy gazdag ronda barom meg akarná venni őt három tevéért? Egyetértesz azzal, hogy szavazati joga van? Felháborodnál, hogyha a munkahelyén rácsapnának a seggére, aztán kirúgnák, ha szóvá tenné? Mennél a rendőrségre, ha buliban megpróbálnák leitatni és megerőszakolni?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor van egy rossz hírem: feminista vagy :D Mivel ezt jelenti a feminizmus - hogy nem tehetsz meg büntetlenül bármit egy nővel csak azért, mert ő nő, és gyengébb, és úgy nevelték évszázadokig, hogy fogja be a száját és örüljön, ha nem törlik bele a lábukat a nagy erős okos férfiak.

De amúgy én a helyedben iszonyatosan szégyellném magamat a lányom előtt, ha ilyen primitív ocsmányságokat írkálnék arc nélkül a netre, amiket te összehordtál itt a kérdés alatt.

2023. szept. 12. 22:05
 77/100 anonim ***** válasza:
10%

76. Na milyen ha elkapod a feldobott labdát? :D Azt le szokták ütni, de te még ehhez is buta vagy. Szerinted nem tudom? Plátói szerelem van... Sebaj, 3 másodpercig okosnak érezhetted magad, aztán látom nem néztél Laár Pour Laár társulatot. Na nem baj, okoztam 3 másodperc örömet, szívesen.

A buta ember először személyeskedik, csak szar pofára esni. Súlytalan vagy hozzám képest, úgy szórakozok veled ahogy nekem tetszik. :)

Nyelvészke: "Nincs olyan, hogy plátói kérdés, te műveletlen barom." Az írásjelek használatát tanultad volna meg először, az olyan után nem kellett volna.

Ha már nyelvészkedünk, szívesen olvasnám az esszéidet, tudományos értekezéseidet, előadásaid írott változatait. Hol találom meg, könyv, folyóirat, weboldal? Semmi? Én küldjek egy 80 oldalas, nemzetközileg elismert írásomat egy bizonyos szakterületen történt fejlesztésemről?

Óóó és az én lányomat kell sajnálni?! :D Értem én a viccet, ez jó poén volt! :)

Képzeld, szeretnek a nők mint embert! Puff neki! Hogy lehet ez? Ti meg itt keménykedtek egy hulladék oldalon, meg akarjátok magatokat meg egymást győzni hogy micsoda fölényes morális győzelmet arattok, holott csak magatokat járatjátok le. Már írtam, majd akkor léptek előre, ha átlépitek a saját árnyékotokat.

Akartok egy kísérletet? Baromira érdekes ember vagyok, aki ismer az tudja.

Szóval egy kísérlet? A lányomnak is nagyok szar lehet egy kreatív és nem hétköznapi apukával, bár ezt már írtátok. Most jöttünk be, csillagászkodni voltunk, óóó a fenébe, ehhez is értek. Csupa értéktelenség jellemez, na mindegy, majd csak túléli a környezetem.

75-76. A tőmondat és az azt megközelítő éppen csak összetett mondat, az a szuper intelligencia és műveltség netovábbja? Ide járok már tanulni, olyan sok hasznos ember nem mindennapi tanácsait olvashatom! :)

Szóval egy kísérlet?

2023. szept. 12. 22:10
 78/100 anonim ***** válasza:
83%
Egy percig is volt, aki elhitte, hogy ennek az incelnek felesége és családja van?
2023. szept. 12. 22:37
 79/100 anonim ***** válasza:
69%

"Ha legközelebb egy pasi vagy bárki más azt mondja, hogy igenis léteznek normális férfiak, akkor megmutatom neki ez alatt a kérdés alatt a válaszokat."

Ezt egy tipikus kognitív torzítás: ha a sajton csak a lukakat veszed észre, akkor neked olyan, hogy sajt nem is létezik a világon.

Pl szerintem én elég korrekt móson válaszoltam több alkalommal is, de azzal nem nagyon foglalkozott senki, inkább gyepáljátok egymást a habzó szájú "családapával" :).

2023. szept. 13. 06:10
 80/100 anonim ***** válasza:
68%
Szegeny kispocsu, probalja magat eladni minden nap, egyre tobb diplomaja van, egyre jobb csaladfo, meg amugy is egy orakulum, meg szabadsagharcos kuruc. Kozben meg pistike almodik epizodokat gepelget ide.
2023. szept. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!