Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?
"Azért mert azt gondolják, hogy a szépség igényéről, meg a minőségi szexről, kizárólag a férfi kötelessége lemondani és meg kell elégednie az ocsmány tehnekkel amiktől egy átlag pasi minimum elhányná magát. Nekik ellenben szerintük továbbra is fullos bankár csávó jár."
Ebben mi normális, igazságos?
60. Én már párszor felajánlottam a lehetőséget személyes találkozóra, sőt akkora gavallér voltam hogy még egy ebédre is vendégem lenne a kételkedő. Hozhatja a párját is, én is hozom a családomat. Már csak azért, mert nekem ez megérne annyit hogy lássam a döbbenetet meg a bocsánatkérést. Nincs itt normális férfi? Ugyan már, ha rólatok kellene mintázni a nőt, a világból kiszaladna egy férfi. Hozzátok azt a dedós alsó tagozatos lány stílust, hogy ti aztán mindenkinél jobban tudtok mindent, és a fő ellenség a fiú, most meg a férfi.
Megy itt a nagy szájkarate, aztán vissza a csigaházatokba. Térjünk már ki a zöld pipákra! Ez nem a válasz hasznosságáról szól, ez a feminista mutató. Csak ennél a kérdésnél ugrottatok a skálán 0.5%-kal, holott egy értelmes vagy konstruktív válaszotok nem volt.
A pipa az egzakt, tudományt, szakterületeket érintő fórumoknál van értelme, az ilyen cicaharcos, ki vagy, ki tud simulni, semmitmondó hízelgő "tanácsokat" adni fórumon nincs semmi értelme.
Nem az incelek a fő ellenség, hanem a férfi vélemény. Nagy különbség! Itt nincs tolerálva már az sem, ha a NŐ és a KONYHa, vagy a NŐ és a KÖTELESSÉG szó egy szövegkörnyezetbe van említve.
Ellenben a férfiakat széles körben lehet fikázni, gyalázni, a férfiakkal lehet általánosítani.
68
Én elmennék egy ilyen találkozóra, hátha Kékfényes szalagcím lesz belőlem. Ja nem...
"Nem az incelek a fő ellenség, hanem a férfi vélemény. Nagy különbség! Itt nincs tolerálva már az sem, ha a NŐ és a KONYHa, vagy a NŐ és a KÖTELESSÉG szó egy szövegkörnyezetbe van említve."
Még szép.
1. Ez nem általános "férfi vélemény".
2. Nincs azért semmi specifikus kötelesség, azért, mert nő vagyok.
3. Sőt, semmi kötelességem nincs egy kapcsolatban, ahogy a páromnak sincs. Megbeszélés és együttműködés kérdése minden, ha pedig ez nem megy, akkor szét lehet válni, és lehet mást keresni.
4. A konyha nem jobban a nő helye, mint a férfié.
Mondom ezeket úgy, hogy még mindig szívesen főzök a páromnak. Rendszeresen. De ez nem a kötelességem, és ezt mindketten tudjuk. Ez szívesség, amit szeretetből adok neki. Ő pedig viszonozza.
Bocsánatkérés 😆😆😆.
Nem hiszem el, hogy egy apának, akinek elvileg lánya van, baja lenne a feminizmussal, és nem gondolná, hogy bármi baj lenne a pasikkal.
A jobbik eset, ha az asszonyka meg a kiscsaj képzeletbeliek. A rosszabb, hogy egy toxikus lófaasz, akit a saját lánya is utál.
Ha elém állna a férjem, hogy elmegyünk vacsorázni internetes idegenekkel, mert be kell nekik bizonyítania, hogy létezem, szerintem csak tőmondatokban, óvatosan érdeklődnék afelől, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!