Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a mai nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?

Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...
2023. szept. 12. 07:18
 51/100 anonim ***** válasza:
67%

"A férfiak max a szex miatt vannak rátok szorulva, de bőven vannak olyan nőtársaitok, akik készséggel kielégítik a férfiak ezen igényeit"

Na, már megint vetítünk át másokra?

Már nem azért, de ha egy csaj nagyon akar szexelni, találni fog valakit. Az más kérdés, hogy az illető mennyire jó az ágyban.

De nem a nők sírnak itt az önkénytelen cölibátusról, meg tartják munkában a világ prostituáltjait. A valóságtól annyira nem kellene elszállni.

2023. szept. 12. 13:45
 52/100 anonim ***** válasza:
1%
51. Ezt én is írhattam volna! Látod, ez van akkor, amikor más szemében a szálkát is...
2023. szept. 12. 13:46
 53/100 anonim ***** válasza:
0%

52. "Már nem azért, de ha egy csaj nagyon akar szexelni, találni fog valakit." Ebben nem kételkedem, csak az idő faktor a kérdéses, 2 perc, 10 perc, fél óra...

Az illető mennyire jó az ágyban? A nő mennyire? Nem érzed hogy mindig sőt állandóan a férfiakat helyezitek alulra? Mindig a férfi a sz*r, mindig a férfi a gyenge láncszem, ellenben a nők a döntnökök, az élet és halál urai? Ez nálatok valami korszakos berendezkedés?

2023. szept. 12. 13:50
 54/100 anonim ***** válasza:
6%

Hagyd semmi értelme itt vitatkozni a nőkkel soha nem fogják belátni , hogy tévednek még akkor se ha minden körülmény ellenük szól.

Egyébként meg abban sajnos itt igazuk van a nőknek, hogy a pasiktól sokkal több értelmetlen hiszti érkezik.

2023. szept. 12. 13:54
 55/100 anonim ***** válasza:
56%

53

Nem tudom, miről beszélsz.

Azt se tudod, melyik hozzászólásokat írom én. :D Én nem fantáziáltam a te életedről, te viszont fantáziálsz az összes itteni nőről, mintha külön állatfaj lenne.

Képzeld, csinos, sportos nő vagyok. 10 éve van párom, aki sose bántott, szeretjük egymást, és tisztességes ember. Nem törtetünk túlzottan, de van azért karrierünk. Az életnek semmilyen terén nem vagyunk elbukva.

Boldogan elégítem őt ki szexuálisan, és kicsit sem teher, mert én is kívánom. Örömmel főzök neki, csak nem kötelességszerűen. Ugyannyit teszek bele a kapcsolatba, mint ő, ugyanannyira főszereplője ő, mint én.

Viszont mégis alapvetően feminista vagyok, és az az álláspontom a legtöbb dologban, amin az itt lévő férfiak egy része kiborul. Pl. teljes jogot formálok, hogy olyan igényeim legyenek, amilyeneket akarok, azt tartsak red flag-nek, amit én úgy látok jónak, valamint ne legyek a csicskása senkinek, nem kultiválok konzervatív nemi szerepeket, és nem fogok felelősséget vállalni mindenféle random nők pénzéhsége miatt, sem egyéb sérelmekért. A legtöbb incel kérdésnél a mumus szerűen említett "itteni nők" közül vagyok való, mégis boldog vagyok, és alapvetően semmi gondom a férfiakkal.

2023. szept. 12. 13:55
 56/100 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan azon vitatkozol, hogy az incelek rá vannak-e szorulva nőkre? Meg hogy a kuŕvázás megolja-e a problémáitokat?

Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem, egy egész kis klubbot alapítottatok aköré, hogy nem jut suna.

És, mondom, nem véletlen, hogy nem akarnak a csajok ingyen egyéjszakázni veletek, bár kanos pasival Dunát lehet rekeszteni, szóval még válogatni is lehetne.

2023. szept. 12. 14:00
 57/100 anonim ***** válasza:
0%
57. Már régen nem incel kérdés, hanem feminista világmegváltó nők, vs. normál férfiak. Itt aztán nem olyan nők vannak ám akinek holmi férfi bármit is mondhat! Itt a nő dönti el merre hány méter, ő dönt mindenben, az ő érdekei mindenek felett, meg hát az a jó hitleri elgondolás, hogy a férfiak(régen zsidók) hibája minden, a férfiak(régen a zsidók) elnyomása miatt rossz a nőknek(régen a németeknek). A férfiakat le kell nyomni, versengeni kell velük, démonizálni kell őket, mint régen tették a zsidókkal. A feminista vallás sem különb mint amit a beteg világ már sajnálatosan a normális társadalmakra erőltetett. Jelenleg a férfi a fő ellenség, én se nem vagyok incel, se nem voltam egyedül, jelenleg is házas vagyok, lányom van, ő az aki már a párkapcsolati kérdéseket feszegeti.
2023. szept. 12. 14:09
 58/100 anonim ***** válasza:
83%
Normál férfiak... hol?
2023. szept. 12. 14:11
 59/100 anonim ***** válasza:
83%

59

Álmukban. Csórikáim azt hiszik, normálisak.

2023. szept. 12. 14:16
 60/100 anonim ***** válasza:
11%
Kedves nők talán felül kéne emelkedni végre a sértett egótokon és akkor látnátok, hogy ide normális pasik írnak.
2023. szept. 12. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!