Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?
"Tehát egy férfi az sosem kockáztat egy nővel, mindig a férfiak a rosszak!"
Miért, milyen kockázatot vállal egy férfi, amit egy nő nem? Érzelmi sérülés, anyagi veszteség a nőknek is benne van a
"Mit tettem le az asztalra? Amit az apátok és a gáz pasitok sosem tett. Ez nálatok egy örök szálka. Az én családom anyagi, egzisztenciális, érzelmi és morális biztonságban van."
Az anyagi meg az egzisztenciális az nem ugyanaz? Ja de. Na mindegy. De ez mondjuk alap, ha gyereket vállaltok, ruházni meg etetni kell, ez az abszolúte minimum, ettől annyira nem kell sēggre esni.
De gondolom az asszony is dolgozik, mert azért egy fizun 2+ embernek az a fene nagy anyagi biztonság annyira nem valószínű.
Az érzelmi meg morális biztonságot egy ilyen hisztérikus kirohanás mellett én azért megkérdőjelezném. Óvodás gyerekek higgadtabbak mint te, és több dekórummal viselik ha épp nem megyünk fagyizni.
"Tökéletes ember nincs, te sem vagy az, benned is lehetne "red flageket" találni."
Tökéletességről itt szó nem volt.
Én ebben a kontextusban három féle zászlóról hallottam.
A piros, azok a jelek, hogy az illető egy veszélyes partner. A legtöbb ép eszű embernek igenis gáz, ha arra utaló jeleket lát, hogy a partnere veszélyezteti a testi épségét, igényetelen, mentálisan instabil, üvöltözik, függő, lop, csal, hazudik stb.
Vannak a zöld zászlók, amik arra utalnak, hogy az illető jó ember, jó partner lenne. Azaz mondjuk valakit szeretik az állatok és a kisgyerekek, és jól elvannak vele órákat.
Meg vannak azok a dolgok, amiket bézs zsászlónak hívnak, annak a jelei, hogy az illető egy átlagos, talán kicsit unalmas ember. Például szereti a szürke pulóvereket és ha teheti vajas kenyeret vacsorázik.
Tökéletesről itt szó nem volt, csak arról, hogy van az a szint, ami már nem fér bele.
Van egy csomó ember, akik érdekes mód teljesen jól elvannak jópár bézs és zöld zászlóval, és találnak párt.
43. Én teljesen jól vagyok, ide meg azért járkálok, hogy beleálljak a nő uralomba ami itt megy! Ha annyira pengék lennétek, akkor tudnátok pasit választani de az nem nagyon megy. Ennek ellentételezése képen itt tobzódtok hogy hujjj de sz*r nektek, meg a férfiak rátok vannak szorulva! A férfiak max a szex miatt vannak rátok szorulva, de bőven vannak olyan nőtársaitok, akik készséggel kielégítik a férfiak ezen igényeit.
Tudom én is hogy értelmetlen egy feminista gyk-n bármit is írni, úgy is le leszek fikázva. A valóságomon nem változtat semmit, inkább örülj neki hogy a sok sorstársad felpontoz, ezzel bearanyozzátok egymás napjait. :)
Mondhatnék más fórumokat is ahol máshogyan látják a világot, ott a ti magabiztosságotok átcsapna idegbeteg kommunikációvá, ahogyan te is jellemezted az enyémet. Amit a férfi ad, attól sosem kell seggre esni, de ha a nő csak a kisújját megmozdítja kegyesen, arról már a CNN-ben is cikkezni kell!
Tévedésben vagy azáltal hogy úgy gondolod hogy a nők a teremtés csúcsai, a 21. század tőlük függ, a férfiak meg fognak halni nő nélkül. Pont ez a nagyképű hozzáállás lesz a vesztetek, ugyanis a nő és a férfi szimbiózisban él, nem pedig úgy, hogy egy nő nagy kegyesen maga mellé vesz egy férfit sajnálatból vagy az érdekei miatt. Amúgy meg szegény csóró férfiak...
" Ha annyira pengék lennétek, akkor tudnátok pasit választani de az nem nagyon megy."
De igen, megy. Ki vagy te, hogy kijelentsd, hogy nem megy? Te belelátsz itt mások életébe?
"Én teljesen jól vagyok, ide meg azért járkálok, hogy beleálljak a nő uralomba ami itt megy!"
Aha.
49
Szerintem azt nézek le, akit akarok. Nem tehetsz ellene senkit.
De mások magánéletéről nem kerítek komplett történeteket. Nagyon könnyű besülni az ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!