Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a mai nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?

Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...
2023. szept. 12. 07:18
 11/100 anonim ***** válasza:
85%
5. Ezt hiába ismételgetitek görcsösen, ez a bizonyos "feminista propaganda" arról szól, hogy most már nem muszáj együtt lenni egy nőnek egy férfival a túlélésért vagy a társadalmi elvárásért, megteheti, hogy csak akkor lép kapcsolatra valakivel ha az tényleg jobbá teszi az életét. És nagyon sok nő nagyon jól tudja, hogy az élete nem jobb hanem rosszabb lenne egy random férfivel, ezért egyre többen nem azt gondolják, hogy nekik ez meg az jár hanem azt gondolják, hogy egyszerűen jobb nekik egyedül mint veletek. Ezt kellene tudnotok megemészteni.
2023. szept. 12. 10:01
 12/100 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak mindig is annyi piros zászlóval flangáltak mint a felvonulás május elsején.

A nők ezt mindig is észrevették, csak nem volt alternatíva.

Most van.

Szerintem inkább a férfiakat írja le, ha a nők inkább maradnak egyedül, 4 macskával.

Mert a macska max a természetes halálod után dézsmálja meg az arcodat, egy abúzív férfi kicsit más kaliber.

2023. szept. 12. 10:16
 13/100 anonim ***** válasza:
3%

Akkor maradj egyedül a 4 macskáddal.

Majd ha minden barátnődnek már családja lesz, te meg még 30 felett is a tindert pörgeted, majd elgondolkozol.

Tökéletes ember nincs, te sem vagy az, benned is lehetne "red flageket" találni.

2023. szept. 12. 10:34
 14/100 anonim ***** válasza:
89%

Emlékszem, micsoda bölcsességeket hallottam a nagyanyók beszélgetéséből: "a férfi csak egy hajszállal legyen szebb az ördögnél", vagy "ha egy férfi nem iszik, azt nagyon meg kell becsülni". Nagyanyám mesélte, hogy egyszer elhagyta a pénztárcáját, és vagy öt boltot kellett visszakeresni, mire meglett. A kolléganői első kérdése az volt: "ajjaj, mit csinált veled az urad?". Amikor mondta, hogy semmit, rendesen irigykedtek rá.

Szóval valóban kevesebb volt a red flag, de azért ez egy torz normalitás.

Ugyanakkor azt látni kell, hogy minden ilyen társadalmi berögződés eltolása olyan, mintha egy ingát tennél arrébb: amint megmozdítod, elkezd kilengeni minden irányba, akármit csinálsz vele. Egyrészt túlleng, azaz a fellelkesített nők hirtelen túltolják az elvárásokat, másrészt meg visszacsap, és megnöveli az ellenállást és a lázadást a dolog ellen.

De remélhetőleg az inga szép lassan beáll egy korrektebb egyensúlyi helyzetben.

2023. szept. 12. 10:43
 15/100 anonim ***** válasza:
87%
Csak nem mindegy, mik azok.
2023. szept. 12. 10:44
 16/100 anonim ***** válasza:
0%

13. Az a baj, hogy amikor egy férjet is csak a magatok szórakoztatására, a kényelmetek biztosítására használtok. Mert ugye ma már a nők a társadalom csúcsai, minden jog és kegy a tiétek. Nincs ezzel baj, csak annyi, hogy idővel mindig változnak a dolgok. Ez sem értetek van, csak ebben a fene nagy kényelemben vakká váltatok.

Vannak még értelmes nők, ők meg nem a felszínen találhatók. A nő a belső kör, a férfi a külső. A modern nő kinek vagy minek tartja magát, az meg a valóságon nem változtat. Sőt, ha rendes vagyok inkább sajnálom őket, de mivel akkora arccal fikázzátok a férfiakat, meg fogjátok érdemelni a sorsotokat. Mert azt senki nem kerülheti el, csak várni kell rá, eljön az idő. Bőven előre kiszámítható, de homokba dugott fejjel ez nem fog menni.

2023. szept. 12. 10:46
 17/100 anonim ***** válasza:
91%

"A nő a belső kör, a férfi a külső"

Na pl ez is red flag, amikor valaki a kis elméletkéit objektív tényként kezeli.

2023. szept. 12. 10:50
 18/100 anonim ***** válasza:
93%

14, gyereket szülni szintén nem egy biztosíték, én több szingli anyukát látok mint boldog családot.

Szingli apukát aki maga neveli a gyerekeit kb sose.

Szóval családot alaptani inkább rizikó mint garantált biztonság.

az egyetlen dolog ami garantálva van, az egy másodállásnyi meló, kb 18-20 évre, meg az ezzel járó anyagi teher.

2023. szept. 12. 10:51
 19/100 anonim ***** válasza:
90%
Minden elismerésem azoké, akik még türelemmel igyekeznek érvelni az inceleknek. Mint a fenti incel-válaszok is igazolják, teljesen felesleges. Az incelek csak hisztikéznek és rinyálnak, de a világért sem tesznek magukért semmit. Többek között, ezért is nem érdemelnek párkapcsolatot.
2023. szept. 12. 10:54
 20/100 anonim ***** válasza:
87%

" de mivel akkora arccal fikázzátok a férfiakat, meg fogjátok érdemelni a sorsotokat. "

Az én "sorsom" az, hogy egy normális férfival vagyok párkapcsolatban és szeretem őt.

Ehhez pedig hozzásegített az, hogy figyeltem a red flag-ekre, amelyeket az első pár ismerkedésemnél/kapcsolatomnál még nem ismertem, vagy épp figyelmen kívül hagytam.

2023. szept. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!