Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?
A férfiak mindig is annyi piros zászlóval flangáltak mint a felvonulás május elsején.
A nők ezt mindig is észrevették, csak nem volt alternatíva.
Most van.
Szerintem inkább a férfiakat írja le, ha a nők inkább maradnak egyedül, 4 macskával.
Mert a macska max a természetes halálod után dézsmálja meg az arcodat, egy abúzív férfi kicsit más kaliber.
Akkor maradj egyedül a 4 macskáddal.
Majd ha minden barátnődnek már családja lesz, te meg még 30 felett is a tindert pörgeted, majd elgondolkozol.
Tökéletes ember nincs, te sem vagy az, benned is lehetne "red flageket" találni.
Emlékszem, micsoda bölcsességeket hallottam a nagyanyók beszélgetéséből: "a férfi csak egy hajszállal legyen szebb az ördögnél", vagy "ha egy férfi nem iszik, azt nagyon meg kell becsülni". Nagyanyám mesélte, hogy egyszer elhagyta a pénztárcáját, és vagy öt boltot kellett visszakeresni, mire meglett. A kolléganői első kérdése az volt: "ajjaj, mit csinált veled az urad?". Amikor mondta, hogy semmit, rendesen irigykedtek rá.
Szóval valóban kevesebb volt a red flag, de azért ez egy torz normalitás.
Ugyanakkor azt látni kell, hogy minden ilyen társadalmi berögződés eltolása olyan, mintha egy ingát tennél arrébb: amint megmozdítod, elkezd kilengeni minden irányba, akármit csinálsz vele. Egyrészt túlleng, azaz a fellelkesített nők hirtelen túltolják az elvárásokat, másrészt meg visszacsap, és megnöveli az ellenállást és a lázadást a dolog ellen.
De remélhetőleg az inga szép lassan beáll egy korrektebb egyensúlyi helyzetben.
13. Az a baj, hogy amikor egy férjet is csak a magatok szórakoztatására, a kényelmetek biztosítására használtok. Mert ugye ma már a nők a társadalom csúcsai, minden jog és kegy a tiétek. Nincs ezzel baj, csak annyi, hogy idővel mindig változnak a dolgok. Ez sem értetek van, csak ebben a fene nagy kényelemben vakká váltatok.
Vannak még értelmes nők, ők meg nem a felszínen találhatók. A nő a belső kör, a férfi a külső. A modern nő kinek vagy minek tartja magát, az meg a valóságon nem változtat. Sőt, ha rendes vagyok inkább sajnálom őket, de mivel akkora arccal fikázzátok a férfiakat, meg fogjátok érdemelni a sorsotokat. Mert azt senki nem kerülheti el, csak várni kell rá, eljön az idő. Bőven előre kiszámítható, de homokba dugott fejjel ez nem fog menni.
"A nő a belső kör, a férfi a külső"
Na pl ez is red flag, amikor valaki a kis elméletkéit objektív tényként kezeli.
14, gyereket szülni szintén nem egy biztosíték, én több szingli anyukát látok mint boldog családot.
Szingli apukát aki maga neveli a gyerekeit kb sose.
Szóval családot alaptani inkább rizikó mint garantált biztonság.
az egyetlen dolog ami garantálva van, az egy másodállásnyi meló, kb 18-20 évre, meg az ezzel járó anyagi teher.
" de mivel akkora arccal fikázzátok a férfiakat, meg fogjátok érdemelni a sorsotokat. "
Az én "sorsom" az, hogy egy normális férfival vagyok párkapcsolatban és szeretem őt.
Ehhez pedig hozzásegített az, hogy figyeltem a red flag-ekre, amelyeket az első pár ismerkedésemnél/kapcsolatomnál még nem ismertem, vagy épp figyelmen kívül hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!