Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a mai nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?

Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...
2023. szept. 12. 07:18
 21/100 anonim ***** válasza:
88%
Egy nő életében a létező legnagyobb rizikó pasit fogni és vele családot alapítani. Rettenetes mennyiségű nő végzi gyermekes anyukaként újra a húspiacon, borzasztó nehéz ezután megint rizikót vállalni egy új férfival, akivel aztán megint pórul jársz, ha nagyon szerencsétlen vagy még egy plusz gyerek vagy kettő is befigyel, és újra ott vagy egyedülálló anyukaként. Rengeteg nő retteg ettől és szerintem teljesen érthetően. Ha pedig nem így történik és valakivel tényleg sikerül életre szóló kapcsolatot kötni abban tényleg egy másodállásnyi rabszolga meló van. Egyszerűen a nők hamar eljutnak oda, hogy meggondolják beleszálljanak-e ebbe a mókuskerékbe.
2023. szept. 12. 11:07
 22/100 anonim ***** válasza:
89%

"Az a baj, hogy amikor egy férjet is csak a magatok szórakoztatására, a kényelmetek biztosítására használtok"

A kényelmemet megteremtem én, és viszonylag jól elszórakozok egyedül is. Ezen felül kellene letenni valamit az asztalra.

"Mert azt senki nem kerülheti el, csak várni kell rá, eljön az idő. "

Milyen idő? Én végig néztem, hogy édesanyám munka mellett mennyit bajlódott a gyerekneveléssel, takarítással, házimunkával, és emellett dolgozott. Tudom apám mennyire volt kompetens, mert 13 évesen már én csináltam a vacsorát.

Aztán eljött az idő, és látom anyámat elvált, független nőként. A kettőjük közül ő az önnállóbb, van neki saját kis háza, ami tiszta, karrierje, és egy pasija akivel se házasodni, se összeköltözni nem akar.

Apámat, ha a második felesége nem robotolna rá belepné a kosz és nem enne főtt ételt.

2023. szept. 12. 11:08
 23/100 anonim ***** válasza:
91%

Nem találom a memet, amit egy meninist csopiban linkelt valaki. Olyasmit írt a pasas, hogy a mai nők utazgatnak, borozgatnak, költik a pénzüket ahelyett, hogy gondoskodnának egy férjről és a gyerekeikről.

Először azt hittem, szatíra, de nem, komolyan írta. Azt a szar munkát, amit ő sem akar megcsinálni, nem érti, hogy egy nő szintén miért nem akarja, helyette inkább élvezné az életet.

2023. szept. 12. 11:22
 24/100 anonim ***** válasza:
90%

14

Minden barátnőnek családja van? Hát akkor mi a probléma? Ezek szerint a többség mégiscsak megtalálja a párját.

Hehh... Annyira vicces, hogy egyszerre vizionáltok társadalmi összeomlást a nők válogatása miatt ÉS ijesztgettek azzal, hogy a TÖBBSÉGGEL ellentétben az igényes nők magányosak lesznek.

Nyuszkókák, el kéne dönteni, hogy melyikben hisztek. Mondom a lehetőségeket.

A: A nők többsége annyira válogatós, hogy ez társadalmi változásokhoz vezet.

B: A nők alapvetően nem válogatósak, 30 éves korukra többségüknek családja van, de persze van néhány kivétel.

Válasszatok, mert a kettő együtt nem működik, értem?

2023. szept. 12. 11:25
 25/100 anonim ***** válasza:
15%

18. Akkor nézd meg ezt a férfiak szégyenét, ezt az incelt.

https://www.youtube.com/watch?v=bbLS2iD12fw

Tudod, ő is egy totál red flag. Engem meg ne félts, mindig volt párkapcsolatom, 22 éve házas vagyok, a lányom van már porondon. Köszi hogy féltesz, lenézel, incelezel! Ilyenkor azért jót mosolygok magamban, de amásik szemem sír, hogy egy ilyen korlátolt és velejéig ostoba jövő elé nézünk. ez meg már nem az én bajom lesz.

Szóval neked ami érték az a red flag! Oké, áldásom rád! :)

2023. szept. 12. 11:30
 26/100 anonim ***** válasza:
84%
Nem nézek meg semmit.
2023. szept. 12. 11:32
 27/100 anonim ***** válasza:
0%

Értem már! A gyk a megkeseredett, alkesz apáktól nemzett, állandóan átvert nők oldala! Oké oké, így már értem!

Tehát egy férfi az sosem kockáztat egy nővel, mindig a férfiak a rosszak!

Ekéztek engem, holott 22 éve PÉLDÁS FÉRJ ÉS CSALÁDAPA vagyok! Sebaj! :D

Mit tettem le az asztalra? Amit az apátok és a gáz pasitok sosem tett. Ez nálatok egy örök szálka. Az én családom anyagi, egzisztenciális, érzelmi és morális biztonságban van.

PONTOZZATOK LE LÉGYSZÍVES! Mutassátok meg hogy a gyűlölet és a múlt sokkal erősebb az értelemnél! Hajrá, ne hozzatok szégyen a gyk-s mivoltotokra! A kicsinyességetekre, az egótokra!

2023. szept. 12. 11:35
 28/100 anonim ***** válasza:
0%

Ki beszélt itt társadalmi összeomlásról?

Itt egyedül te vizionálsz csak.

Ha macskás nő maradsz a túlzott elvárásaid miatt, az nem a férfikat minősíti, hanem egyedül téged.

Ez tény, nem vita tárgya.

Attól mert kiforgatod a szavakat és lepontozgatsz még nem lesz igazad.

2023. szept. 12. 11:36
 29/100 anonim ***** válasza:
88%

De válaszoljatok már... Hogy lehet egyszerre igaz, hogy a nők elvárásai tönkreteszik a párkapcsolatokat és felszámolják a hagyományos családmodellt, az ide kommentelő, és az ezzel egyet nem értő nők viszont egy elszepartált, marginális kisebbséget alkotnak, akik majd szomorúan nézik, ahogy az összes ismerősük a hagyományos modellnek megfelelően él.

Ez valahogy nem fér a fejembe.

VAGY létezik a társadalmi változás, amiről beszéltek. (Ezt lehet alátámasztani, lehet cáfolni, lehet ellenezni és lehe támogatni.) VAGY nem létezik ez a változás, és az ide kommentelő nők valóban egy végtelenül szűk réteg véleményét képviselik.

Bármelyik véleményt elfogadom, de a kettőt nem lehet összeegyeztetni.

Ha ekkora össztársadalmi összeomlás szélén állunk, akkor hogy létezik, hogy néhány év múlva minden barátnőm boldog családban fog élni??? Magyarázd már el nekem, kérlek.

2023. szept. 12. 11:40
 30/100 anonim ***** válasza:
82%

29, ha ez egy nőre igaz, igazad van. De ha azon megy a hiszti, mint rendszeresen, hogy rengeteg nő inkább egyedül marad, mint kapcsolatban? Az kit minősít?

De hogy könnyebb legyen a döntés, megfordítom: az MGTOW kit minősít?

2023. szept. 12. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!