Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?
Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...2023. szept. 12. 07:18
91/100 anonim válasza:
Tehát akkor leakadtál a témáról ha jól értem.
92/100 anonim válasza:
Én le. :)
Mivel nekem valóban rendben van az életem, még ha nem is vagyok Jézus Krisztis, Marie Curie, Stephen Hawking és Mészáros Lőrinc ütős keveréke.
93/100 anonim válasza:
Örömmel olvasom! Nem vagy te rossz ember, éreztem én. :)
94/100 anonim válasza:
Attól függ, kinek a szemszögéből.
95/100 anonim válasza:
Hát igen minden relatív, a fénysebesség értelmezéséhez is szükség volt a relativitás elméletre. Ugyanis ha te állsz egy sínpár mellett és párhuzamosan világítasz a síneken haladó vonattal párhuzamosan, akkor elméletileg a vonat(mivel mozog) lámpafénye a fénysebesség + a vonat mozgási sebessége összegével kellene terjednie. A valóság meg az, hogy az elemlámpád és a vonaton lévő lámpa fényének sebessége ugyanakkora azonos irányban. Hiába mozog a vonat pl. 200km/h-val. Nincs fénysebesség +200km/h. Csak fénysebesség van. Elég érdekes szituáció!
96/100 anonim válasza:
Egy tizeves ciganygyerek intellektusaval vered itt a melled, kispocsu.
97/100 anonim válasza:
96. Sebaj, az a lényeg hogy a kis buborékodban vállon veregetheted magad, hogy te mekkora ember vagy! Hát... végül is ez is valami, nézd én gratulálok ehhez is. A kicsit is becsülni kell! :) Na, elérjük a 100-at? Legyen a tiéd! Második pici öröm! :) Azt most nézzük el hogy rasszista és kirekesztő volt a válaszod, a kispocsut aláírom, abban igazad van! :)
98/100 anonim válasza:
Már bocs de ti kedztétek megint a férfigyülölő femináci szövegeket nyomni mi csak reagáltunk erre.
99/100 anonim válasza:
Én semmilyen férfigyűlölő femináci szöveget nem nyomtam.
100/100 anonim válasza:
"Már bocs de ti kedztétek megint a férfigyülölő femináci szövegeket nyomni mi csak reagáltunk erre."
Megmutatnád, mi volt ez a "kezdés"?
Egyébként nem azt kérdeztem, ki kezdte, hanem azt kértem, hogy fejezzétek már be, mert irgalmatlan szánalmas. Mármint nem neked, hanem a családapának, meg a kispöcsözőnek szólt első sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!