Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a mai nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a mai nőknek ilyen sok Red flag?

Figyelt kérdés
Nyilván régebben is voltak ilyen red flagek de eskü nem ennyi, valahogy pl. elfogadóbbak voltak a nők...
2023. szept. 12. 07:18
 31/100 anonim ***** válasza:
93%
Na ennyire gáz emberrel rég nem találjoztam a Gyakorin... Akinek bizonygatnia kell, hogy - idézem - példás férj és apa, az minden, csak nem példás férj és apa. Sokkal inkább egy nyomorék szerencsétlen, aki valahogy próbál megfelelni a saját korlátolt elképzeléseinek.
2023. szept. 12. 11:42
 32/100 anonim ***** válasza:
94%

"Mit tettem le az asztalra? Amit az apátok és a gáz pasitok sosem tett."

Igaz, apám nem nyíg itt, hogy mekkora faszagyerek.

2023. szept. 12. 11:43
 33/100 anonim ***** válasza:
89%
Jesszus, inkább egy macska, mint egy """"""férfi""""", aki csupa nagybetűvel kiabálja az internetbe, hogy ő mennyire példás férj. XD Jesszus, nem csípem az apámat, de ennél még ő is jobb. Ennél még neki is több tartása van.
2023. szept. 12. 11:44
 34/100 anonim ***** válasza:
63%

"Értem már! A gyk a megkeseredett, alkesz apáktól nemzett, állandóan átvert nők oldala! Oké oké, így már értem!"

Nem velem vitatkoztál, még csak nő sem vagyok, szóval így külső szemlélőként adnék neked visszajelzést: olyan inget vettél magadra, ami nem a tied, és teljesen feleslegesen belementél egy adok-kapokba, mert félreértetted a mondandót.

A 4 macskás hozzászólást, amire replikázál félreértetted: a hozzászóló nem azt mondta, hogy a férfiak olyan szarok, hogy inkább 4 macska, hanem azt, hogy bizonyos férfiakkal annyira mellé lehet nyúlni, hogy sokan inkább meg sem kockáztatják.

Ez az egész red flag téma nem arról szól, hogy a nőknek senki sem elég jó, hanem arról, hogy összeszűrni a levet egy rossz férfival akkora kockázatokat hordoz egy nőnek, hogy mindenféle előszűrési praktikákkal próbálják megelőzni a szívást.

2023. szept. 12. 12:02
 35/100 anonim ***** válasza:
0%
A mérhetetlen pénzéheségük miatt.
2023. szept. 12. 12:14
 36/100 anonim ***** válasza:
86%
36. Akkor az hogy lehet, hogy nem csak a felső 1% nak van Magyarországon kapcsolata?? 🤔
2023. szept. 12. 12:16
 37/100 anonim ***** válasza:
84%

37

Mondok mást, hogy lehet, hogy ennyi család él nyomorban? :D

Csakhát a kétdiplomás, három nyelven beszélő pénzügyi középvezető kell neki, aki csinos, szép, igényes, elismert, népszerű, holott csórikámnak valahol a jegypénztáros meg a dohánybolti eladó tengelyen kéne keresgélni.

De persze a 26 éves középvezető a pénzéhes, ha nem áll ke anyu pincéjében lakó Tomikával.

2023. szept. 12. 12:23
 38/100 anonim ***** válasza:
82%

Nekem ez nagyon kivetítés szagú, szerintem ezek az incelek félnek attól, amivel a nőket próbálják itt riogatni.

A házasság a mai formájában sokkal inkább a férfinek kedvez, hiszen főznek, mosnak, takarítanak rá.

Nekik milyen sz@r lesz, ha nem házasodnak meg, és anyu nem főz már rájuk.

2023. szept. 12. 12:26
 39/100 anonim ***** válasza:
85%

"inkább sajnálom őket, de mivel akkora arccal fikázzátok a férfiakat, meg fogjátok érdemelni a sorsotokat. Mert azt senki nem kerülheti el, csak várni kell rá"

Húha, megijedtem most.

És mondd, mi ez a marha nagy "sorsunk", amit nem kerülhetünk el? Mi rossz érhet?

Élek a kényelmes lakásomban, dolgozok, a fizetésemből bőven fenntartom magam. Van baráti köröm, akikkel eljárunk időnként kirándulni, utazgatni, vagy 1-2 igazán jó barátnőm. Hazamegyek, nyugi vár, nem kell ugrálni senki körül, olvasok, netezek, mikor mit.

Kényelmes, tartalmas élet, ki lehet ezt bírni még plusz 50-60 éven keresztül is.

Ott élsz tévhitben, hogy a nők nem "így jártak", és majd "megnézhetik magukat", hanem ez egy tudatos döntés részükről, hogy akárki nem kell, akkor inkább tartalmas életet él egyedül egy nő. Szerintem nehezen emésztitek ezt.

2023. szept. 12. 12:28
 40/100 anonim ***** válasza:
84%

"Nekem ez nagyon kivetítés szagú, szerintem ezek az incelek félnek attól, amivel a nőket próbálják itt riogatni."

Pontosan. Azt nem mondhatja, hogy "félek, hogy egyedül maradok", hát megfordítja, "na majd ha egyedül maradsz!".

Nem értik, hogy ez egy nőnek nem akkora büntetés, mint nekik.

2023. szept. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!