Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek közül melyek számotokra a legnagyobb "redflagek"? Srácok, van akire itt egyik sem igaz?
Próbáljátok kiemelni annak a három-ötnek a sorszámát, amelyek nektek komoly kizáró okok egy pasiban! Ha több van a listáról, arról is beszélhettek.
1) Dohányzik
2) Gyakran fogyaszt alkoholt
3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért
4) Munkája miatt kevés a szabadideje
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr
6) Mamahoteles
7) Az exén nem igazán van még túl
8) Gyermeke van
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén
10) Biszexuális hajlamai vannak
11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ
12) Nagy hiteltartozásai vannak
13) Szerencsejáték-függő
14) Csalta már meg a párját
15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)
16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket
17) Fideszes
18) Liberális
19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc
20) 15 cm-nél kisebb a pénisze
21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak
22) Kövér
23) Kopasz/kopaszodik
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél
Könnyebb lenne azt leírni, mi ezek közül az elfogadható...
Legalább leírnád, miféle "kutatás" vagy érdeklődés miatt jött létre a kérdés?
Könnyebb azt kiemelni, ami nem kizáró ok :D Pl a dohányzás és az alkohol (amennyiben a gyakori az max heti 1 alkalom társasággal meg max még egy sör hétköznap, ha megkívánja, de amúgy nem iszik egyedül rendszeresen) engem nem zavar, ha valakit egyszer megcsalt a múltban, arra is azt mondom, egy esélyt mindenki érdemel, nem biztos, hogy megismétli mással is, a liberális az green flag, péniszméret nem tudom, nem voltam még 15-nél kisebbel, szóval egy próba belefér, biszex férfival sem, szóval arra is azt mondom, talán ok, szóval kb ezek, amik nem azonnali kizáró okok, a többi igen.
(De légyszi, ne írjon rám egy kispéniszű biszex alkoholista sem, nem akarok ismerkedni.)
Nem tűnők, de tapasztaltnak sem vagyok mondható párkapcsolatok terén, mert nem volt soha még 1 évnél tovább tartó kapcsolatom és szerencsejátékot is szoktam. Valószínűleg a 19 és a 21 is befigyel nálam.. stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!