Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek közül melyek számotokra a legnagyobb "redflagek"? Srácok, van akire itt egyik sem igaz?
Próbáljátok kiemelni annak a három-ötnek a sorszámát, amelyek nektek komoly kizáró okok egy pasiban! Ha több van a listáról, arról is beszélhettek.
1) Dohányzik
2) Gyakran fogyaszt alkoholt
3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért
4) Munkája miatt kevés a szabadideje
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr
6) Mamahoteles
7) Az exén nem igazán van még túl
8) Gyermeke van
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén
10) Biszexuális hajlamai vannak
11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ
12) Nagy hiteltartozásai vannak
13) Szerencsejáték-függő
14) Csalta már meg a párját
15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)
16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket
17) Fideszes
18) Liberális
19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc
20) 15 cm-nél kisebb a pénisze
21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak
22) Kövér
23) Kopasz/kopaszodik
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél
De amúgy ilyenkor a férfiaknak dereng valami, hogy miért csak a felső mitomménhány százalék a vonzó?
Rólam nőként ezek közül talán a 9-es igaz, egyetlen férfival voltam eddig minden téren, ami talán előny a férfiaknak (ami szintén red flag), de ezzel együtt jár, hogy nem nagyon vagyok lepedőakrobata és nem is vonz a dolog; 18, liberális vagyok; 19, mentális zavar: járok terápiára évek óta, a szociális fóbiámból majdnem meggyógyultam, a depresszió néha befigyel, de tudom kezelni, neurotikus vagyok, nem pszichotikus. A testmagasság nem tudom, nemfüggő-e, de pici vagyok, ez nyilván más, mint a férfiaknál.
Ha nekem ezek a hátrányaim a felsoroltak közül, és csak átlagos vagyok, miért kéne beérnem olyannal, aki ezek közül többen alulmarad?
Érdekes az ellenkérdésed, a pia meg a börtön fel sem merül, helyette befigyel a cica meg a fiúbarátok.
Ha ez nem mutatja meg a két nem közti különbséget, nem tudom, mi.
1) Dohányzik: sajnos ez nekem kizáró, mert nem dohányzom. 🔴
2) Ha emellé nem részeg folyamatosan és nem arról van szó, hogy reggelente egy feles az indítás, akkor az ő dolga.
3) Börtön: az ilyesmi akkor derülhet ki, amikor már hosszútávon tervezgetünk, tehát, ha már beleszerettem, nem biztos, hogy szakítanék, de nem örülnék neki.
4) Ha azt a kevés szabadidejét nekem szenteli, nem pedig kifogásokat keres, hogy a munka leterheli, ezért inkább folyton csak pihenne és szökőévente egyszer nézne csak felém, akkor nincs nagy baj.
5) Egyáltalán nem érdekel, mi a munkája, ez semmiképpen nem kizáró ok.
6) Attól függ, miért mamahoteles. Ha úgy gondolkodik, mint én, hogy egyedül nem szeretne élni, mert az ember mégiscsak társas lény, de még nem találta meg azt a személyt, akivel összeköltözne, viszont emellett van munkája, tehát nem eltartják, és tervei a jövőre nézve, akkor nem zavar, ha még a szüleivel lakik.
7) Ez viszont kizáró ok. Dolgozza fel nyugodtan, nem sürgeti senki, de nem lehet úgy új kapcsolatba belevágni, hogy még kísértenek a múlt szellemei. 🔴
8) Semmi gondom vele.
9) Nem kizáró ok.
10) Hacsak nem a kapcsolatunkat akarja "feldobni" egy másik férfival, nem érdekel, milyen neműekkel volt előttem.
11) A drogokkal egyáltalán nem tudok megbarátkozni, ez mindenképpen "redflag". 🔴
12) Kizáró ok. 🔴
13) Kizáró ok. 🔴
14) Nem kizáró ok, csak legyen vele tisztában, hogy ha engem is megcsal és megtudom, akkor vége a kapcsolatnak.
15) Engem is zaklattak már így, tehát ez egyértelműen kizárásos alapon működik. 🔴
16) Kizáró ok. 🔴
17) Ha el tudja fogadni, hogy nem szimpatizálok a számára viszont rokonszenves párttal és el tudjuk kerülni, hogy beszéljünk róla, így nem veszünk össze, akkor nem érdekel.
18) Nincs vele gond.
19) Kizáró ok. 🔴
20) Semmi gondom vele.
21) Nem kizáró ok.
22) Nem zavar, ha kövér, ha sovány, semmi. Nem számít, hogy néz ki, csak az, milyen ember.
23) Ismételni tudom magam, nem érdekel, hogy néz ki.
24) Kizáró ok. 🔴
25) Kicsit zavarna, mert én is mindössze 158 cm vagyok, de nem kizáró ok.
4, ez hatalmas red flag….
6 és 7 nem tudnám elképzelni vele,
13 szintén red flag, mert sosem változik,
22,24 hát nem hiszem hogy kapna esélyt.
Most hogy nézem a válaszaimat, ült már börtönben, az nem olyan gáz mint mamahoteles, mert életrevalóbbnak gondolom.
De hogy a munkája miatt kevés az ideje az a legrosszabb. Alkalmatlan családalapításra, márpedig én nem futó kalandot kerestem soha.
"Azért ha kimész az utcára, meglátod az igénytelen, koszfészek nőket is."
Ne haragudj. Legközelebb köszönök, ha látlak.
36
Nocsak, micsoda vitakultúra.
az tényleg röhej, hogy az ellenkérdésben az női részről kb. ugyanoéyan kínosnak vagy redflagnek van beállítva, hogy imádja a macskáját / kutyáját, mint hogy vki férfiként börtönviselt. Meg érdekes módon a nőknél a fideszes az 3 gyereket akar, a férfiaknál meg nem :D (látszik, a férfiak egy része mit ért konzervatizmus alatt, ha már ők sem akarják a kormány családpolitikáját követni....)
17. vagyok amúgy, és szimplán a miheztartás végett:
rám a női redflag listáról egyedül az igaz, hogy kövér vagyok (de ez is olyan, hogy kinek mi a kövér... én magamat 42 kiló leadása után is annak látom, más szerint meg csak husis vagyok... 156/63) és liberális / feminista vagyok, de az sem a szélsőséges verzióban, vannak olyan vadhajtásai a liberális mozgalmaknak, amikkel én sem értek egyet (pl. transz sportolókat nem engednék a választott nemüknek megfelelő sportágban indíttatni profi szinten, ill. nem gondolom, hogy az erőltetett diverzitás jót tesz a filmeknek - főleg olyan esetekben nem, ahol történelmileg nem állja meg a helyét). Ill. az utolsónál nehezen tudni, de 156 centivel a férfiak többségénél azért alacsonyabb vagyok.
Alkoholfogyasztás: kérdés, kinek mi a gyakori. Nem fogyasztok rendszeresen alkoholt, nyáron hajlamos vagyok többet inni, de akkor sem feltétlenül történik meg heti rendszerességel, van, amikor viszont egy héten többször. Egész évben havi-kéthavi átlag, de attól is függ, hogy milyen programra vagyok meghívva.
Sznobizmus: csak azért senkit nem nézek le, mert nincs diplomája. De azért nem gondolom azt, hogy értékesebb lenne nálam pl. egy alkoholista, nőzaklató munkanélküli naplopó, aki annyira elitta az agyát, hogy a pián és a dugáson kívül másról nem tud beszélni, és azokról sem tud értelmesen. Szóval itt inkább a kontextus fontos - és ezért írtam a férfi verzióra is, hogy rezeg a léc, hogy miért és miben néz le "egyszerűbb" embereket.
A többi egyáltalán nem igaz rám.
1, Dohányzik⛔
2) Gyakran fogyaszt alkoholt⛔⛔
3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
4) Munkája miatt kevés a szabadideje✅
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr❌❌❌❌❌❌❌
6) Mamahoteles
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
7) Az exén nem igazán van még túl⛔⛔⛔⛔⛔⛔
8) Gyermeke van⛔⛔⛔⛔⛔⛔
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén✅
10) Biszexuális hajlamai vannak⛔⛔⛔⛔⛔⛔
11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ⛔⛔⛔⛔⛔
12) Nagy hiteltartozásai vannak
⛔⛔⛔
13) Szerencsejáték-függő
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
14) Csalta már meg a párját
⛔⛔⛔
15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)⛔⛔⛔⛔⛔
16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket⛔⛔⛔⛔
17) Fideszes⛔⛔⛔⛔
18) Liberális✅
19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc
⛔⛔⛔
20) 15 cm-nél kisebb a pénisze✅
21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak⛔⛔⛔
22) Kövér✅
23) Kopasz/kopaszodik✅
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
⛔⛔⛔
25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél✅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!