Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek közül melyek számotokra a legnagyobb "redflagek"? Srácok, van akire itt egyik sem igaz?
Próbáljátok kiemelni annak a három-ötnek a sorszámát, amelyek nektek komoly kizáró okok egy pasiban! Ha több van a listáról, arról is beszélhettek.
1) Dohányzik
2) Gyakran fogyaszt alkoholt
3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért
4) Munkája miatt kevés a szabadideje
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr
6) Mamahoteles
7) Az exén nem igazán van még túl
8) Gyermeke van
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén
10) Biszexuális hajlamai vannak
11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ
12) Nagy hiteltartozásai vannak
13) Szerencsejáték-függő
14) Csalta már meg a párját
15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)
16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket
17) Fideszes
18) Liberális
19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc
20) 15 cm-nél kisebb a pénisze
21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak
22) Kövér
23) Kopasz/kopaszodik
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél
Engem meg multkor azért szedtek szét mert használtam a "red flag" kifejezést.
Itt meg de érdekes mindenki érti hirtelem
Könnyebb leírni, hogy mi nem kizáró ok:
Nekem a 15 alatti pénisz és a kopaszodás nem kizáró ok. Az előbbi hidegen hagy, az utóbbira meg ismerek több példát, akiknél nem zavaró a kopaszodás.
Ami ezek közül relatív:
- mamahotel: mit értesz alatta? Ha egy háztartásban él a szüleivel, de önellátó, az nem zavar. Ha anyucinak kell kiszolgálnia, az zavar, akár vele él, akár nem.
- dohányzás: jobb ha nem, de ha csak ritkán és amúgy minden rendben vele, akkor emiatt nem zárom ki
- alkohol: attól függ mit és milyen gyakran. Hétvégenként 1-2 sör a fűnyíráshoz vagy bor a családi ebédhez simán belefér. Heti többször kocsma nem fér bele.
- munka miatt kevés szabadidő: Itt is számít, hogy mennyi az a kevés. Azért hétvegén én szeretem, ha van egymásra idő, hétköznap én is sokat vagyok távol. De pl tartósan távol lévő munka, pl kamionozás nálam nem működne
Inkább mi nem kizáró.
Nálam a dohányzás amennyiben lakásba és autóba nem cigizik és rendszeresen tisztítja a száját.
Gyereke van...egy gyerek még elmegy amennyiben az exe nem kever.
A kevesebb szabadidő is talán oké.
Takarító nem de a biztonságiőr még elmegy.
Mamahotel csak akkor ha átmeneti.
Kopasz vagy kopaszodim még elmegy...attól függ hogy néz ki.
A többi teljesen kizárt.
Vőlegényemet 22 éves korában ismertem meg, akkor igaz volt rá:
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr
De azóta szoftver fejlesztő lett. :) Az alantas meló az volt, hogy raktáros, de én is raktáros voltam, melóban ismerkedtünk meg.
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén
Én vettem el szüzességét... Azóta már jobb az ágyban nálam, mert jobban szereti a szexet. Lett volna lehetősége elveszíteni, volt egy lány akibe szerelmes volt és kínálkozott neki, de annak a lánynak pasija volt... Így nem ment bele, hiába a szerelem... 2 évig tartott kiheverni a lányt kb. Tini volt és tapasztalatlan az embereket illetően...
12) Nagy hiteltartozásai vannak
Saját lakása van aminek jó része még hiteles, + van egy másik hitele is. Nem zavar. Jobb lenne persze ha máris csettintésre minden hitelt ki tudnánk csengetni, de úgy effektíve attól még nem zavarnak ezek a hitelek.
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
A fogazata nem hiányos, de megismerkedésünkkor undorító zsíros korpája volt... Fúj... Hamar rászoktattam a megfelelő ápoltságra. Mára már keni a száraz arcbőrét, 5 naponta hajat most, stb. A zsíros korpa nagyon undi ám, nem olyan mint ez a fehér kis száraz korpa, sokkal rosszabb. Ismerkedésünk első hónapjaiban kellett csak elviselnem, aztán utánanéztem mi ez nála és simán elmúlna ha gyakrabban mosna hajat... Havonta 1X mosott...
Hogy a nők se ússzák meg, itt van ez is
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
28
A magyarok többsége dohányzik, tehát a felsoroltak közül minimum egy nagy eséllyel igaz a 30 feletti férfiakra. Sok az alkesz is, tehát még egy. Sokan nyomorognak szar munkahelyeken, sokan alacsonyak, sokan kopaszodnak és bizony az elhízás is igen gyakori kis hazánkban... Te mégis miről beszélsz? Mi nincs köszönő viszonyban a valósággal? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!