Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek közül melyek számotokra a legnagyobb "redflagek"? Srácok, van akire itt egyik sem igaz?
Próbáljátok kiemelni annak a három-ötnek a sorszámát, amelyek nektek komoly kizáró okok egy pasiban! Ha több van a listáról, arról is beszélhettek.
1) Dohányzik
2) Gyakran fogyaszt alkoholt
3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért
4) Munkája miatt kevés a szabadideje
5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr
6) Mamahoteles
7) Az exén nem igazán van még túl
8) Gyermeke van
9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén
10) Biszexuális hajlamai vannak
11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ
12) Nagy hiteltartozásai vannak
13) Szerencsejáték-függő
14) Csalta már meg a párját
15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)
16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket
17) Fideszes
18) Liberális
19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc
20) 15 cm-nél kisebb a pénisze
21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak
22) Kövér
23) Kopasz/kopaszodik
24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat
25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél
Egyszerűbb kiemelni melyik nem kizáró ok.
Nem zavar, ha biszex, amennyiben velem, mint férfi van együtt és monogám.
Attól függ mit takar a liberális. Én inkább vagyok liberális, mint más, de sok mindennel nem értek egyet. Nem szeretem a szélsőségeket.
A 15 cm-nél kisebb pénisz nem lenne gond. Sőt, a nagyobbakkal van inkább gondom.
A dohányzást kerülném, de, nem teljesen kizáró tényező, ahogy a kopaszság se feltétlen, de azért határozottannem előny.
Minden más abszolút kizáró, ami a felsorolásban szerepel.
Hű bazz, ezeket honnan szedted?
1,2,3,6-de ez csak mert nekem 35+jöhet szóba
7,10,11,12,13,15,16,17,18 (ne politizáljon semerre se) 19,
21 az attól függ mi
22,24,25
Ha csak 5-öt lehetne kiemelni ami ne legyen, akkor inkább vennék egy-két vibit, meg 20 géppuskát...
Red flagnek nem feltétlen mondanám ezeket, de számomra nemkívánatosnak igen:
3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 24
A 2-es az attól függ, mennyit és milyen gyakran.
Nem tudnék csak ötöt kiválasztani sajnos...
ami nálam kizáró ok:
- zaklatott már nőt
- csalt már meg nőt
- szerencsejáték-függő
- tetemes tartozása van
- szteroidot, drogot fogyaszt
- dohányzás
- börtönviselt
- zavaró fétisek
- igénytelenség
alkoholnál kérdés, mit számítunk gyakorinak, mihez képest - egy antialkoholistának kétheti 1 pohár bor is lehet az... itt inkább a rendszeresség a kérdéses nekem, ill. hogy azért iszik-e, mert élvezi az ízét, vagy feszkólevezetés miatt
amiknél erősen rezeg a léc:
- fideszes (bár itt kérdés, mivel indokolja, miért... azért nem mindegy, hogy azért, mert mondjuk gazdaságilag ezt látja a legjobb jelenlegi alternatívának, vagy mert homofób hímsoviniszta vagy épp bigott vallásos)
- sznob
- mentális zavar (ez függ a mentális betegségtől magától, a súlyosságtól és hogy van-e kezelve... azért volt már családban kezeletlen skizofrén meg elmebeteg sajnos nem egy, elég durva dolgokat tapasztaltam... illetve van az a típusú autizmus, amivel én nem tudok mit kezdeni, mert nem vagyok olyan ember, aki mindent logikusan, érzelmek nélkül lát... kellett kapcsolatban legyek olyannal, aki nem fogta fel, hogy az ő tárgyilagos, kimondok mindent, amit akarok viselkedése bántó lehet, mert hát "logikus"...)
- mamahotel - kérdés, hogy milyen jelleggel és miért (mondjuk otthon lakik, és pénzt gyűjt, ill. kapcsolatban hajlandó akár albérletbe különköltözni... vagy hotel jelleggel kiszolgálja anyuci, még a lábkörmét is ő vágja kb.... kapcsolatban rá akar-e venni, hogy költözzek hozzájuk)
- biszex beállítottság
8) Gyerek nem feltétlenül kizáró ok
18) Libernyák - nem kizáró ok
19) Mentális valami: Attól függ mi, és foglalkozik e a fejlődéssel. Egy pszichológushoz járó kissé lelkisérült ember előremutatóbb, mint akinek nulla önismerete van. Enyhe autizmus nem kizáró ok
20) Méret: ha nem sokkal kisebb, nem kizáró ok
21) Szokatlan fétis nem kizáró ok, csak ha nekem taszító
22) Kövér: Ha ideiglenes, és érdekli az egészsége, sportol, diétázik, nem kizáró ok
23) Kopaszodik - nem kizáró ok
A többi egy "nem".
A kérdést látva azt gondoltam nem lesz igaz egyik sem, de tévedtem. :)
Szomorú is látni némely választ:D
Kérdező, ha már ennyi mindent felsoroltál, jöhetett volna egy autós is. Igaz, így kerekebb a 25. (:
Nem kellemes, de elfogadom:
1) Dohányzik
7) Ex
11) Szteroid & partydrog
19) Enyhe mentális zavar (de tényleg enyhe!)
22) Kövér
23) Kopasz
15) Alacsonyabb (nyilván ne 20 centivel legyen alacsonyabb, de valamennyi azért belefér)
Biztos, hogy kizárt:
3) Büntetett előélet
5) Béna munka
6) Mamahotel
8) Gyerek
9) Szűz
12) Hiteltartozás
13) Szerencsejáték
15) Nők zaklatása
17) Fidesz
21) Zavaró fétis (itt hozzáteszem, hogy nagyon elborult kell legyen, hogy engem zavarjon, de ha gáz, akkor gáz...)
24) Igénytelen
Nem érdekel/teljesen mindegy:
10) Biszexuális
14) Megcsalás
16) Sznob
Számomra előny:
2) Gyakori alkoholfogyasztás (ha nem függőség még, természetesen)
4) Kevés szabadidő a munka miatt (ez rám is igaz, úgyhogy eleve így ismerkedek)
18) Liberális (össze sem jönnék azzal, aki nem)
20) 15 centinél kisebb a farka (oké, 10 centinél azért legyen nagyobb, de alacsonyan fekvő és érzékeny a méhszájam, úgyhogy nem kedvelem a nagy farkat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!