Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ezek közül melyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezek közül melyek számotokra a legnagyobb "redflagek"? Srácok, van akire itt egyik sem igaz?

Figyelt kérdés

Próbáljátok kiemelni annak a három-ötnek a sorszámát, amelyek nektek komoly kizáró okok egy pasiban! Ha több van a listáról, arról is beszélhettek.

1) Dohányzik

2) Gyakran fogyaszt alkoholt

3) Ült már kis ideig börtönben csalásért/lopásért/sikkasztásért

4) Munkája miatt kevés a szabadideje

5) "Alantas"-nak számító melója van, pl. takarító vagy biztonsági őr

6) Mamahoteles

7) Az exén nem igazán van még túl

8) Gyermeke van

9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén

10) Biszexuális hajlamai vannak

11) Szteroidokat vagy esetleg partydrogokat is használ

12) Nagy hiteltartozásai vannak

13) Szerencsejáték-függő

14) Csalta már meg a párját

15) Zaklatott már nőt (pl. rengeteg kérelten SMS, üzenet, dicpic)

16) Sznob, aki lenézi az egyszerű embereket

17) Fideszes

18) Liberális

19) Mentális zavara van, pl. enyhe autizmus, nárcisztikus, antiszoc

20) 15 cm-nél kisebb a pénisze

21) Szokatlan vagy számodra zavaró fétisei vannak

22) Kövér

23) Kopasz/kopaszodik

24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat

25) Testmagassága alacsonyabb a tiédnél

2023. aug. 13. 21:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

2,3,6,7,10,11,12,13,16,19,21,22,24, ha nem is red flagek, egyértelműen kizáró okok önmagukban is, akkor is, ha minden más tökéletes. Bocs, de ennél jobban nem tudtam szűkíteni.

Ezek csak félig, némi magyarázatra szorulnak:

5: Biztos van olyan meló, de nem feltétlenül az általad felsoroltak

8: Attól függ, hány és mi a helyzet anyukával. Özvegy pl.jöhet, állandóan a nyakára járó exfeleséggel nem

9: Szűz semmiképpen, nem túl tapasztalt beleférhet

15: Kéretlen üzenet nagyon nem egy súlyú a dicpic-cel. Azért, mert 16 évesen üzenetekkel bombázta az osztálytársát vagy kicsit később lett túl az exén, mint az exe rajta és ráírt 1x vagy 2x, még nem kuka automatikusan

17: Ha nem fanatikus, lehet, hogy el tudnám nézni, de olyan fideszest még nem láttam

23: Nem vonz, dd bizonyos kor fölött elkerülhetetlen. Minimalis kopaszodás beleférhet, mire súlyosabbá válik, emiatt nem dobom ki

25: Engem nem zavarna, de az igen, ha emiatti a komplexusait rám vetíti ki és erre lehet számítani. Tapasztalat. Szóval inkább ne.

A maradék néhány pont nem érdekel.

2023. aug. 14. 00:56
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
50-es vagyok, átsiklottam a 9-es ponton: nekem ez inkább előny lenne, mint kizáró ok.
2023. aug. 14. 01:03
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül azért van pár ami igaz rám, viszont magyarázatra szorul egy része.

1) Dohányzik

2) Gyakran fogyaszt alkoholt

Alkalmanként fohányzok, hétvégente haverokkal, ha elmegyünk kocsmázni, vagy bárhova iszogatni. Szinte minde nhétvégén van valami közös program, szóval majdnem mindegy hétvégén iszok is. Nem tudom ez most gyakorinak számít-e vagy sem.

6) Mamahoteles

Szüleimmel élek, de ha lenne kapcsolatom és úgy alaklulna a dolog akkor természetesen költöznék.

9) Szűz, vagy nagyon tapasztalatlan a nők terén

Két olyan dolog van összemosva, hogy most ezt a pontot sem lehet szerintem sehova tenni. Nem vagyok szűz, volt már komoly kapcsolatom (3 évig tartott) és egy alkalmi "kapcsolatom" (párszor lefeküdtünk a csajjal).

Szóval szűz nem vagyok, de mondhatom, hogy tapasztalatlan vagyok, mivel nem volt túl sok nőhöz közöm.

23) Kopasz/kopaszodik

24) Igénytelenebb külső, hiányos fogazat

Megint két tökre nem összeillő dolgot mostál össze. Attól még hogy valakinek hiányos a fogazata, lehet igényes. Járok fogorvoshoz folyamatosan, de sajnos szarok a fogaim. Nem látványosan rohadnak, de volt pár fogam amelyet ki kellett húzni.

2023. aug. 14. 08:35
 54/56 anonim ***** válasza:
14%
Mamahoteles. Jézusom. Ha egyedüli férfi lenne a világon akkor se kéne. Anyu pici fia.
2023. aug. 15. 12:54
 55/56 A kérdező kommentje:
#54 tényleg ez a legrosszabb a listáról? Drogos börtönviselt nőzaklató is jobb?
2023. aug. 15. 13:20
 56/56 anonim ***** válasza:
19%

Mamahoteles: soha nem lesz családja.

Aki az anyján lóg annak egy nő mindig csak második lesz.

Én az életrevaló férfiakra tudok csak felnézni.

Most az hogy börtönviselt, az lehet egy fiatalkori rossz döntés ,egy botlás is. Hozzáteszem: nem volt börtönviselt pasim.

De mamahoteles volt. És nem elég volt hogy nem tudta beosztani a fizetését, el volt tartva, nekem egy fagyit nem vett soha. Egy másik mamahoteles meg az anyjával ment kirándulni, velem nem.

Na itt már a gyerekes is gond, hiszen volt aki elment nyaralni a lányával, nem zavart. Viszont mikor sokadjára ment ilyen olyan wellness hétvégére meg erdei kirándulásra , meg autókázni a lányával, akkor elhagytam. Mondjuk ha engem is emberszámba vett volna, akkor nem vele maradtam volna. Oké hogy van egy anyuka akit szeret, de én is férjek bele a szívébe. Szeresse a gyerekét, de legyen helyem nekem is a szívében.

2023. aug. 15. 16:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!