Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a srác aki tetszik, tinderen, mit csináljak?
Ismerjük egymást, egyszer beszéltünk is, adtam neki pár jelet hogy bejön nekem (mosolyogtam rá, stb). Arra vártam hetekig hogy írjon rám, de semmi. Ma belefutottam a tinderen.
Ha bejottem volna neki, akkor már elhívott randizni ugye? Ez azt jelenti hogy nem jovok be neki?
29: Az valóban kevés, nem azért hívja ilyenkor egy férfi randira a nőt, mert mosolygott, hanem mert Ő akar tőle valamit, mármint a férfi a nőtől. Nem érted?
Egy nő legtöbbször semmit nem akar egy férfitól, amíg ő nem saját magától akarja a nőt - vagy legalábbis nem lehet jól járni vele ennek hiányában.
Két ember kell egy kapcsolathoz, az kevés hozzá, hogy a nőnek tetszik.
#27! Igen, igazad van, neki kellett volna lépnie. Én is így gondolom, nekem is igazan van. Mire megyek az igazammal? Akkor is vesztettem. Ha nem az igazammal törődök, most enyem lenne álmaim pasija, így meg másé 🤷🏼♀️ Lényegtelen, hogy ő is vesztett. Engem az érdekel, hogy nekem melyik éri meg. Utólag azt mondom, ez így nem. A kérdező is kitörölheti a s.gget az igazával.
33: Azt mondod, MINDIG. Tehát már sok kapcsolata szétment.
Nem tudja egyik fél a hátán vinni a kapcsolatot, amíg a másik passzív végig.
A nő sem elég, ha csak dísznek van, így a férfi se elég, ha csak dísznek van és nem mutat semmit a másik felé.
#34! Persze, hogy szétment, hisz én vagyok neki az igazi, nem ők 🤣
Viccet félretéve, nem feltétlenül a passzivitás miatt ment szét. Olyan kapcsolatok is tönkremennek, ahol a pasi kezdeményez.
Az viszont igaz lehet, hogyha a pasi nem kezdeményez, csak hagyja magát felszedni, kevésbé valószínű, hogy sikeres lesz a kapcsolat. De szerintem nem azért, mert a kapcsolatban is passzív, ez egyáltalán nem biztos, hanem, mert nem azzal jött össze, akit mindenképpen akart, hanem aki ellen nem volt érv, az meg valóban kevés egy kapcsolathoz.
Ha hagyja magát felszedni, az így néz ki: Nincs párom, kéne egy. Jön Zsuzsi, egyértelműen kezdeményez. Nem tud semmit róla, csak azt látja, jól néz ki. Ennyi, mostmár van barátnőm. A kapcsolat alatt viszont kiderülhet, hogy ennyi a közös bennük, hogy jól néznek ki.
Aki kezdeményezne, eleve olyannál tenné, aki külsőleg is jobban tetszik neki, mint Zsuzsi, hisz azért kezdeményez pont nála. Ahhoz, hogy kezdeményezzen fel kell vennie valahogy a kapcsolatot, még a konkrét kezdeményezés előtt. Akár offline, akár online történik az ismerkedés. Plusz motiváció, hogy ott van tudatalatt, hogy mennyire akarta azt a nőt. Ha már kapcsolaton belül derül ki, hogy valamiben mégse illenek annyira össze "jobban elnézi", mert ott van a befektetett energia érzése. Nem dobom el, ha már "ennyit küzdöttem." Ez persze nem tudatos.
Az megvan ugye hogy ha te ot jobbra huzod azt csak akkor tudja meg ha o is jobbra huz.. vagyis ha bejossz neki. Ha neg bejossz neki akkor nem gondolja cikinek hogy tetszik neked.
(Valoszinuleg nincs fizetos tindere)
"Igazabol az zavar, hogy nem szeretnem ha tudná hogy bejon nekem, mert azzal elveszitene az egész a varázsát. Valahogy ugy kepzeltem el, hogy majd találkozunk megint egy rendezvényen, odamegyek hozza beszelgetni, flortolni es kialakul magatol, hogy kicsit “harcoljon” is ertem. Igy nem szeretnem magam odadobni neki."
Pont a te fajtád miatt nézik a nőket még mindig totál h.ülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!