Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a srác aki tetszik, tinderen, mit csináljak?
Ismerjük egymást, egyszer beszéltünk is, adtam neki pár jelet hogy bejön nekem (mosolyogtam rá, stb). Arra vártam hetekig hogy írjon rám, de semmi. Ma belefutottam a tinderen.
Ha bejottem volna neki, akkor már elhívott randizni ugye? Ez azt jelenti hogy nem jovok be neki?
Jaj, dehogy nevet ki! Nem óvodás! Annyira látom magam benned. De ennyire nem lehet félni, mert besz.pod, mint én. Hidd el, tuti, sokkal öregebb vagyok nálad és elment az életem ezekkel a bénázasokkal. Tanulj más hibájából, legyél okos!
#2,#4
11: olvasd el az utolso ket hozzaszolasomat. Abban leirtam h konkretan mitol felek.
Nem valoszinu h bejovok neki, mert pasi létére mar minimum irt volna
Igy meg hogy még fel is fedem magam sokkal rosszabb de kozben meg vágyom is rá, de jobban fog fajni a visszautasitas ha nem huz jobbra
#13! Elolvastam utána, de nem is kellett volna. Pontosan tudom, hisz mondom, több évtizedes tapasztalat van mögöttem. Jobb a bizonytalan, mint a biztos rossz. De így sose fogsz továbblépni, és azt is tudom, hogy hibás az elméleted. Nem egyértelmű, hogy írt volna. Nekem például mindig pont az ilyen mafla srácok tetszettek, azért nem lett belőle semmi. De utólag többször kiderült, hogy ő legalább annyira odavolt értem, mint én érte, de akkor már késő volt.
A lájkoláshoz nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok Facebookon. Mondjuk Tinderen se, de nem hiszem, hogy az ilyen kötelező elem lenne, hogy az új profil képet lájkolni kell.
Igen de valamilyen jelet azert kuldhetett volna, mindig csak olyan kepeket lajkolt ahol bulizok a barataimmal, az nem ér.
En is felek egy picit attol h talal maganak valakit :(
Hány éves vagy? Mert ez még nagyon tini agy. Nem likeolta napon belül a profil képed…OMG, mindennek vége.
Ha meglát tinderen, de nem lesz match, abból jogosan arra következtet, hogy nem jössz be neki.
Ha megpróbáltad a tudtára adni, hogy bejön, (mosoly, satöbbi), de nem akarod, hogy lebukj azzal, hogy ki mutatod, hogy tetszik akkor egy olyan paradoxonba keveredsz, amit még a brit tudósok sem tudnak feloldani, talán csak maga Erwin Schrödinger, de ő már nincs köztünk :(
Ok.,szívathatnád még magad egy darabig, hogy mit "kellett volna" tennie, de erre most nincs lehetőséged. Eldöntheted, hogy "felfeded magad" és ezzel adsz egy esélyt a jóra, vagy inkább választod a biztos rosszat. Ha balra húzod, nyilván becsajozik. Mással. De akkor ne őt hibáztasd, mert te cseszted el.
Amúgy nem egy pasi troll vagy véletlenül? A #18 kommented eléggé úgy sikerült.
Igen valszeg igazad van, a racionalis oldalam pont ugyanazt mondja amit te is, de mindig konnyebb ha masrol van szo.
Nem, nem vagyok pasi. Epphogy a csajok hisztiznek ennyit :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!