Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy lány érdeklődik utánam de van neki valakije de csak szolidan próbál jeleket adni .?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Es aztán azt mondja majd, félreertetted van barátja csak ő erdekli, meg a satobbi

Szoval semmit. Vard ki hogy teljesen egyértelmű legyen. Addig meg szandékosan ne vedd fel a kétértelmű baromsagait.

2022. okt. 31. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

*Ha nem reagálsz a kétértelmű jeleire de akar vmit akkor egyertelműbbé fogja tenni nyíltan.

Ha nem, akkor meg csak szórakozott.

2022. okt. 31. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Mit jelent az, hogy szolidan jeleket ad? Nem lehet, hogy te éled bele magad tùlságosan?
2022. okt. 31. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Mik a jelek konkrétan?
2022. okt. 31. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ilyen. De lehet csak szórakozik.
2022. okt. 31. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Nekem volt ilyen szituációm. Konkrétan mondtam neki a dolgot és ő azt mondta hogy van párja, biztos félre értettem valamit. Kb két hétig még rám sem nézett, de utána meg csicskult és sokáig volt a szex csajom, az mellett hogy volt barátja. Szubmisszív nőt neveltem belőle. Jó 5 évünk volt ki êlni a vagyainkat.
2022. okt. 31. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát érdeklődik utánam eddig nem érdekeltek pl. Egy helyen dolgozunk és mindig hív cigizni . De eddig tudomást se vett rólam meg múltkor azt feszegette hogy nem akar 1 ember mellet leèlni az életèt és közbe végig mért meg hasonlók. lehet hülyéskedik tényleg vagy nem tudom 🤷
2022. nov. 1. 07:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!