Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egyszerre 6 lány tetszik?
Dönteni nem tudok. Mindegyik gyönyörű. Beszélgetések alapján is mindegyik szimpatikus. (Az egyik egyébként eléggé benne lenne testi dolgokban, de a másik 5-tel szemben furának érezném a dolgot. Bárcsak itthon is létezne hárem :D
Mit tennétek a helyemben? Abszolút nem tudom, mit csináljak?
Várakozz, amíg ki nem alakul, hogy valamelyik konkréta(bba)n tetszik; szóval várakozz, amíg le nem tisztul, hogy melyikkel akarnál összejönni; mert akkor még talán egyikkel szemben sincsenek komoly szándékaid.
Vagy nemtom:D
Beszélgess velük továbbra is, mindegyikükkel. :):)
Első, köszi! Valszeg ez lesz.
Második, azért csak ennyi alapján nem. Egyébként nagyon szép lány ő is, de van aki jobban megfog nála a többi közül :D
7. Ez is lehetséges. Nem tudjuk mennyire jóképű pontosan a kérdező. Amikor én is benne voltam nagy csajozásban, akkor nyilván nem tetszhettem minden egyes lánynak, de elég soknak igen ahhoz, hogy legyen szex többel is. Menni kell aztán próbálkozni.
Bár leírta, hogy a 6-ból az egyik biztos benne lenne vele testi dolgokban.
Nekem is volt ilyen időszakom, ötödikes koromban, még 11-12 évesen, az első recskák bűvöletében. Érdekes egy időszak volt más téren is, a sok gagyi suli-buli /Scooter, Tiesto/, a mindenkinél túltolt dezodorok és a korai internet (teveclub a sok gagyi videós viccoldal /szalacsi, polgárjenő, narancs tetves és dugó, metál az ész stb./ világa...
Hiányzik ez a kissé patinás arany-éra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!