Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egyszerre 6 lány tetszik?
Dönteni nem tudok. Mindegyik gyönyörű. Beszélgetések alapján is mindegyik szimpatikus. (Az egyik egyébként eléggé benne lenne testi dolgokban, de a másik 5-tel szemben furának érezném a dolgot. Bárcsak itthon is létezne hárem :D
Mit tennétek a helyemben? Abszolút nem tudom, mit csináljak?
Én nem vagyok ilyen, hogy csak "átmegyek rajtuk". :D
Persze nincs ezzel baj, csak más beállítottságú vagyok.
Szerencsére a kérdező tud gondolkodni is és nem csak a farkával.
Azt kellene tudni, milyen rossz tulajdonságaik vannak és melyik viselhető el a legjobban.
Ezt tudom tanácsolni, mint nő. :)
Köszönöm szépen! Igyekszem kideríteni. Még ami nekem prioritás, az a közös érdeklődési kör, illetve az egészséges önbizalom. Megpróbálom ezeket kipuhatolózni mindegyiküknél.
Kicsit máshogy gondolkozom, mint a többség. Talán ezért nem volt még barátnőm. Nehéz hozzám illő, hasonló gondolkodású nőt találni, akivel értelmesen el lehet beszélgetni, és érdeklődő is. Tisztelem magam annyira, hogy nem adom csak úgy oda magam senkinek, hiszen produktív kapcsolatot akarok, értékes időtöltéssel.
A probléma ott kezdődik, hogy a nők alább/feljebb sorolják önnön személyüket a férfivel szemben, emiatt nehéz értelmes kommunikációt folytatni. Ilyenkor elfelejtik, hogy egy kapcsolatba mindkét félnek kötelező jelleggel KELL energiát belefeccölni, hogy működőképes legyen. Kevés olyat látok, aki rendben van önmagával. Sajnos emiatt bomlik meg az egyensúly, és lesznek túl szerények vagy túl flegmák a lányok.
Könnyen észrevehető az ilyesmi. Ha túl sok képet oszt meg magáról, egyértelműen vagy el van szállva és magával van elfoglalva (Sosem fogja igazán érdekelni a másik fél véleménye. Persze sok munkával tud változtatni, sosem késő.), vagy figyelemhiányos és visszaigazolásra vágyik másoktól. Meg kellene találni az arany-középutat, amit a mai világunkban sajnos egyre nehezebb.
Elég értelmesnek tűnsz. Fog az menni, azt válaszd aki hasonlóan gondolkodik.
Persze benne van a pakliban hogy bármelyiket is választod, egy másikat fogsz sajnálni, hogy nem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!