Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fent van a srác aki tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent van a srác aki tetszik, tinderen, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást, egyszer beszéltünk is, adtam neki pár jelet hogy bejön nekem (mosolyogtam rá, stb). Arra vártam hetekig hogy írjon rám, de semmi. Ma belefutottam a tinderen.

Ha bejottem volna neki, akkor már elhívott randizni ugye? Ez azt jelenti hogy nem jovok be neki?

2023. aug. 10. 23:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

#20! Persze, de vannak pasi trollok, akik csajnak adjak ki magukat.

Egyébként igen, mindig könnyebb, ha másról van szó, azért legyél most okosabb és ne szúrd el.

Nekem az utolsó pont egy nagyon jó pasi volt és azért nem lépett, mert mindig felszedték a nők. Béna volt a csajozáshoz, hisz sose kellett neki. Ma már nagyon sok nő kezdeményez, így mi konzervatívak lemaradunk. Hiába tetszel neki, nem fog egész életében rád várni.

2023. aug. 11. 00:45
 22/39 A kérdező kommentje:
Azota gondolkodtam, es jobban hajlok afele hogy jobbra huzzam. Igy legalabb tudni fogom hogy kellek/nem kellek neki. Ha nem, akkor bele kell torodni, egy jobbra huzas meg nem egyenlo azzal h szerelmet vallottam neki.
2023. aug. 11. 01:08
 23/39 anonim ***** válasza:
Ma már sokkal passzívabbak a férfiak.
2023. aug. 11. 01:48
 24/39 anonim ***** válasza:

21: De ha erős vonzalmat érez, csak rá már kell vegye magát, hogy valamit csináljon!

Ez nem elég magyarázat nekem, nem kellene a végtelenségig várnia, ki szedi fel...

2023. aug. 11. 01:50
 25/39 anonim ***** válasza:

18: Egy technikai kérdés: még sose csináltam storyt, ezért nem tudom. Ha valakinek van Története, az mit lát belőle, hogy más mit csinált vele? Végignézte? Hányszor nézte végig...?

Ezt név szerint látni?...

2023. aug. 11. 02:01
 26/39 A kérdező kommentje:
24: en nekem kellend ravennem magam arra h valamit csinaljak vagy a sracra erted?
2023. aug. 11. 02:18
 27/39 anonim ***** válasza:
26: Arra a srácra, akiről a hozzászóló írt, hogy elmulasztott valakit.
2023. aug. 11. 02:42
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Szanalmas vagy. Varod a lovagot de csak a kisujjadat kellet volna jobbra huzd hogy meglegyen es meg annyit se tettel meg :))
2023. aug. 11. 05:21
 29/39 anonim ***** válasza:

"mosolyogtam ré stb" ---> magyarul mosolyogtál és ennyi.

Ettől még senki nem fog randira hívni. Hetente 10-en kedvesen rám mosolyognak, szerinted mindet randira hívja az ember.

A mosolyból még semmi sem biztos, az kevés.

2023. aug. 11. 06:27
 30/39 A kérdező kommentje:
Nemcsak mosolyogtam, beszelgettem, megnevettettem, folyamat néztem a szemébe. De nezi is az osszes sztorimat, irhatott volna vmit.
2023. aug. 11. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!