Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a srác aki tetszik, tinderen, mit csináljak?
Ismerjük egymást, egyszer beszéltünk is, adtam neki pár jelet hogy bejön nekem (mosolyogtam rá, stb). Arra vártam hetekig hogy írjon rám, de semmi. Ma belefutottam a tinderen.
Ha bejottem volna neki, akkor már elhívott randizni ugye? Ez azt jelenti hogy nem jovok be neki?
#20! Persze, de vannak pasi trollok, akik csajnak adjak ki magukat.
Egyébként igen, mindig könnyebb, ha másról van szó, azért legyél most okosabb és ne szúrd el.
Nekem az utolsó pont egy nagyon jó pasi volt és azért nem lépett, mert mindig felszedték a nők. Béna volt a csajozáshoz, hisz sose kellett neki. Ma már nagyon sok nő kezdeményez, így mi konzervatívak lemaradunk. Hiába tetszel neki, nem fog egész életében rád várni.
21: De ha erős vonzalmat érez, csak rá már kell vegye magát, hogy valamit csináljon!
Ez nem elég magyarázat nekem, nem kellene a végtelenségig várnia, ki szedi fel...
18: Egy technikai kérdés: még sose csináltam storyt, ezért nem tudom. Ha valakinek van Története, az mit lát belőle, hogy más mit csinált vele? Végignézte? Hányszor nézte végig...?
Ezt név szerint látni?...
"mosolyogtam ré stb" ---> magyarul mosolyogtál és ennyi.
Ettől még senki nem fog randira hívni. Hetente 10-en kedvesen rám mosolyognak, szerinted mindet randira hívja az ember.
A mosolyból még semmi sem biztos, az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!