Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogyha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha nem kellek a nekem bejövő férfiaknak, de akinek meg én jövök be, az nekem nem tetszik?

Figyelt kérdés

Egy éve tornázom fel a saját szintem, külsőleg és belsőleg is rengeteget változtam, fejlődtem. Előtte meg se néztek a férfiak. Most már eljutottam addig, hogy az alsó rétegnek bejövök, de ők nem jönnek be nekem. Próbáltam velük, de nem megy, nem érzek irántuk vonzalmat.

Nem a legjóképűbb férfiaknál próbálkozom, és nem is a pénz alapján döntök. De ha én heti 4-6x elmegyek edzeni, csinosan öltözök, adok magamra, figyelek a kajára is, akkor én nem tudok egy olyanhoz vonzódni, akinek béna keretes szemüvege van, vesz egy új pólót vagy egy új szettet és azt hordja állandóan, pocakos, másokat majmol, nincs stílusa, egyénisége.

2023. aug. 1. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudsz semmit sem csinálni, olyat kell keresni akivel a venn diagrammotok metszi egymást. 😀

Erre szerintem nincs univerzális tanács, sokan szembesülnek ezzel az életben.

2023. aug. 1. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Mert neked aztán van egyéniséged, stílusod? :D

Egy évig gürcöltél magadon, te se voltál sehol, most se vagy, mert a normális férfiaknál labdába se rúgsz. Abból indulok ki amit írtál, hogy nem a legjobb kinézetű után kullogsz, se a milliomos után és mégse kellesz. Szerintem van mit változatni magadon jócskán, pl. kezdheted azzal, hogy nem nézel le valakit azért, mert szemüveges, mert ugyanolyan pólót hord, mint a világon sacc millió más férfi.

Undorítóan nyilatkozol a férfiakról épp ezért nincs szerencséd.

2023. aug. 1. 16:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem a szemüvegeseket szóltam le, olvasd vissza. Sőt nekem is van olvasó szemüvegem.

Jó, mondjuk ebben igazad van, hogy jobban megválogathattam volna a szavaimat, ez tény, és nem így kellett volna írni. De a mondanivaló ugyanaz. Nem tudok az ilyen típusú férfiakhoz vonzódni. Nem tudom lejjebb venni a mércét, ezért is emeltem feebb, de ezek szerint ez sem elég. Ha a szerelemről le is mondok, az még oké, de a vonzalomról nem tudok.

2023. aug. 1. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Általában mindegyik félnél ez van. Azt tudod tenni, hogy - mivel nő vagy, így - te választasz, és ha valaki nem kerül a hálódba bele, akkor továbblépsz, és figyeled a környezetedet. Légy egy kicsit határozottabb!
2023. aug. 1. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

"Egy éve tornázom fel a saját szintem"

Ez után a mondat után tovább sem érdemes olvasni... Ez mindent megmagyaráz :D

2023. aug. 1. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
21%

Az a baj, hogy magadból indulsz ki és az alapján minősítesz másokat. Ez kb. így hangzik: Ha te képes vagy valamire, rendelkezel valamivel, akkor elvárod, hogy a másik is legyen legalább olyan „jó”, mint te, pusztán azért, mert te azt hiszed magadról, hogy „elég jó” vagy.

Belegondoltál már abba, hogy akiket te leminősítesz, azok esetleg jóval többet tudnak nálad, csak azt vagy nem tudod, vagy nem akarod észrevenni, vagy pusztán esélyt se adsz nekik, hogy kiderüljön? Oké, lehet itt durrogtatni a „nem vonzódom hozzá” kifejezést, mert jogos, viszont az meg egy intő jel kéne, hogy legyen, ha a számodra vonzók nem foglalkoznak veled.

2023. aug. 1. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

"Nem a legjóképűbb férfiaknál próbálkozom, és nem is a pénz alapján döntök."

De gondolom Tinderen játszod a hercegnőcskét és 100 férfiből 2-t húzol jobbra. :)))

2023. aug. 1. 17:45
 8/12 anonim ***** válasza:

"én nem tudok egy olyanhoz vonzódni, akinek béna keretes szemüvege van, vesz egy új pólót vagy egy új szettet és azt hordja állandóan, pocakos, másokat majmol, nincs stílusa, egyénisége." = A szemüvegeseket is leszóltad!

Rendben van, hogy valakinek az öltözéke nem tetszik, de lásd be, hogy a te öltözéked, kinézeted és főleg a karaktered lehet taszító más számára.

Te hogy néztél ki ezelőtt évekkel, vagy csak egy évvel ezelőtt? Más nem változhat meg? Miért csak a külsőt nézed, amikor te se vagy tökéletes? Nincs tökéletes ember ezen a világon! Valószínűleg nem jó helyen keresgélsz és nem jól keresgélsz. Egyszerűen lerí a leírás alapján.

2023. aug. 1. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Van egy barátnőm.

Az ilyen tipikus tizenkettő egy tucat csaj, még az átlagosból sem a szebbik fajta.

Pár hónapja eldöntötte, hogy "feltornázza a szintjét"

Megoldás: új frizura, pár új ruhadarab, ami egyébként nagyon vadító, csak neki nem áll jól, pár óra edzés, ami szerinte máris hozott komoly eredményeket, és iszonyat mennyiségű csücsörítős, filterezett, pózolós kép az instán.

Most olyan pasasokra vadászik, akik eddig rá sem hederítettek. Most sem.

Csajszim, te vagy az!?!?!?!?!

2023. aug. 1. 17:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem tinderezek☺️

A béna keretet írtam.

Azért olyan rosszul akkor se néztem ki, csak elég előnytelen ruhákat hordtam, semmi alakom nem volt, a hajamat csak felkötve hordtam, semmi változatosság nem volt.

Igen, nézem a külsőt, ki nem? Mondtam, hogy adtam esélyt ennek, de aztán vagy egyáltalán nem működött, vagy nagyon rossz vége lett.

2023. aug. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!