Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogyha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha nem kellek a nekem bejövő férfiaknak, de akinek meg én jövök be, az nekem nem tetszik?

Figyelt kérdés

Egy éve tornázom fel a saját szintem, külsőleg és belsőleg is rengeteget változtam, fejlődtem. Előtte meg se néztek a férfiak. Most már eljutottam addig, hogy az alsó rétegnek bejövök, de ők nem jönnek be nekem. Próbáltam velük, de nem megy, nem érzek irántuk vonzalmat.

Nem a legjóképűbb férfiaknál próbálkozom, és nem is a pénz alapján döntök. De ha én heti 4-6x elmegyek edzeni, csinosan öltözök, adok magamra, figyelek a kajára is, akkor én nem tudok egy olyanhoz vonzódni, akinek béna keretes szemüvege van, vesz egy új pólót vagy egy új szettet és azt hordja állandóan, pocakos, másokat majmol, nincs stílusa, egyénisége.

2023. aug. 1. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj, majd akad TALÁN hozzádvaló.
2023. aug. 1. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Középkorú férfiként írom, sajnos pont ezzel a problémával küzdöttem mindig is, aki nekem tetszett, annak én nem és viszont.

Az jó, hogy foglalkozol magaddal, remélhetőleg előbb-utóbb megtalálod akit keresel🙂

2023. aug. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!