Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefogyjak a régi mereteimre, vagy ne? Férfiaknak mi tetszik jobban? Több lenn! Lefogynom nem lenne probléma, itt most nem a fogyással van a gond, hanem azzal, hogy nem tudom, mi néz ki jobban, éremes-e egyáltalán visszafogynom.
26/N vagyok.
Karcsú, sőt vékony vagyok, bár nagyon kis zsír van már a popómon, hasamon, combomon.
De régebben nagyon vékony voltam, sőt, sovány voltam.
Nem tudom, párkeresési szempontból örüljek-e a súlygyarapodásnak. Valamelyik férfi, mikor vékonyabb voltam, szinte luxusnőnek tekintett a vékonyság miatt. (Ezt a "luxusnő" szót most találtam ki. :D Szóval extra jó nőt jelent, nem luxusprostit, letisztázom.)
Persze más férfiak meg mondták, az a jó ha van mit fogni, nagy kufferba jó pakolni, meg a csontokkal jatszanak a kutyák, stb.
Most, hogy már nem vagyok sovány, csak vékony, karcsú alakú, már ezek nem vonatkoznak rám. De az is tény, hogy kezd narancsbőr megjelenni, ami szerintem nem szép, és hát már senki se tart luxusnőnek így, én se magamat.
Ezért fontolom, hogy lefogyjak. A korábbi méreteimre.
De nem tudom, hogy párkeresési szempontból megéri-e.
Minek fogyjak le, ha megint azt látom majd, hogy sok férfi leszólja a nagyon vekony nőket?
Ugyanakkor miért NE fogyjak le, ha így átlagos vagyok, úgy meg legalább páran luxusnőnek tekintettek?
Nekem a párkeresési szempont sokat nyom a latban, szeretnék a lehető legjobb nő lenni. Ha csak magamra hallgatnék, lefogynék, szerintem úgy voltam bomba, mikor nagyon vékony voltam, luxusnő alakkal (ezt most találtam ki, mint írtam :D). De ha több ferfibek tetszik ez az átlagos test, akkor lehet inkább maradok így, kis feleseggel feneken, combon, hasikón.
A ferfiak izlese nem uniformizalt, mint a tietek. Vagyis mindket valtozatodban meglesz a sajat kozonseged.....
37F incel
Ahogy te jól érzed magad.
De attól is függ, hogy ez a túlsúly a seggeden milyen...a bőröd szintén sima feszesebb, vagy amolyan erősen narancsbőrös...
Azt írd le a sok szöveg helyett, hogy hány cm magas vagy és hány kg?
Az egész szövegbe ez lenne a lényeg!
Ezek alapján lehet testzsír százalékot és BMI-t számolni, mielőtt még kórosan soványra fogynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!