Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nálam nyomós indok a szakításra/ismerkedés felhagyásával ha a férfi 16-17 éveseket néz?
Nem normális, de úgysem fejezed be vele mert genetikailag ilyenek vagytok. Vonzalmat érzel a rossz iránt.
Ezért kár ide írogatni.
31F
Egy nagyon kicsit azért "pedofil" hajlam. Akkor is, ha 14 éves kor felett lehet "szexelni" a lányokkal...
Engem 17 évesen még a játékbabák érdekeltek, nemhogy "fiúzni". Nem igazán voltam olyan típus sosem.
22 éves koromban kezdtem el "társat" keresgélni. Láttam, nem igazán megy az egész - mármint a kapcsolatok hosszabb távú megtartása. Most meg már nem érdekel. De feltétlenül hiszek a férfi-nő barátságokban.
Tisztelt Kérdező! Lehet, hogy inkább csak a látvány érdekli. De megértelek Téged is bőven... nem lennék a helyedben.
Kapuzárási pánik van nála, gyerekes lehet, nem igazi férfi. Pedofilia határait súrolja. Rúgd ki! Van millió férfi, vagy pörgesd az agyad mellette továbbra is.Te döntesz.
28L
Jó nőket miért ne nézegethetné?
Fiatal kis hamvas lányok mindenkinek bejönnek.Öreg fiatal férfiak mind ilyen kis zsenge csajokról álmodozunk.:)))
29F
Nem ikrek vagy oroszlán csillagjegyű véletlenül?!
Előbbi alapból hűtlen típus, utóbbi nem bír a vérével még idős korában sem. Akkor is szexelne, ha nem megy neki már.
Szerencsére a baráti kapcsolatok miatt jól tolerálom a "dolgaikat".
5-ös válaszoló volam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!