Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha nálam nyomós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nálam nyomós indok a szakításra/ismerkedés felhagyásával ha a férfi 16-17 éveseket néz?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és ismerkedtem egy 32 éves férfival,akinek láttam rengeteg 16-17 éves lány ismerőse van kérdeztem is honnan ismeri őket azt mondta egy darabig írt néhányukal.Rá kérdeztem,hogy nem túl fiatalok ők hozzád? Erre azt válaszolta,hogy szép csajok.Nem vagyok féltékeny tetszenek neki,de ne a kiskorú kislányok.Nálam ez belül elindít egyfajta undort és rossz érzést. Normális ez vagy már tényleg nem számít nagy dobasnak ha egy 30 feletti férfi úgy néz egy ilyen lányra?

2022. jan. 6. 06:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nekem is gond lenne.
2022. jan. 6. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

Nem normális, de úgysem fejezed be vele mert genetikailag ilyenek vagytok. Vonzalmat érzel a rossz iránt.

Ezért kár ide írogatni.

31F

2022. jan. 6. 07:07
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem normális. Engem is zavarna. Akár milyen fejlettek szépek a 16 éves lányok akkor is. Nem kéne se nézegetni se írogatni velük. Nagy a korkülönbség és ők kiskorúak. Nem kell azzal jönni, hogy 1-2 év és nagykorúak lesznek. "A következő majd a 14-15 lesz... végülis kimondja meg azt az 1-2 évet.
2022. jan. 6. 07:10
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Egy nagyon kicsit azért "pedofil" hajlam. Akkor is, ha 14 éves kor felett lehet "szexelni" a lányokkal...

Engem 17 évesen még a játékbabák érdekeltek, nemhogy "fiúzni". Nem igazán voltam olyan típus sosem.

22 éves koromban kezdtem el "társat" keresgélni. Láttam, nem igazán megy az egész - mármint a kapcsolatok hosszabb távú megtartása. Most meg már nem érdekel. De feltétlenül hiszek a férfi-nő barátságokban.

Tisztelt Kérdező! Lehet, hogy inkább csak a látvány érdekli. De megértelek Téged is bőven... nem lennék a helyedben.

2022. jan. 6. 07:11
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Kapuzárási pánik van nála, gyerekes lehet, nem igazi férfi. Pedofilia határait súrolja. Rúgd ki! Van millió férfi, vagy pörgesd az agyad mellette továbbra is.Te döntesz.

28L

2022. jan. 6. 07:13
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

Jó nőket miért ne nézegethetné?

Fiatal kis hamvas lányok mindenkinek bejönnek.Öreg fiatal férfiak mind ilyen kis zsenge csajokról álmodozunk.:)))

29F

2022. jan. 6. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem ikrek vagy oroszlán csillagjegyű véletlenül?!

Előbbi alapból hűtlen típus, utóbbi nem bír a vérével még idős korában sem. Akkor is szexelne, ha nem megy neki már.

Szerencsére a baráti kapcsolatok miatt jól tolerálom a "dolgaikat".

5-ös válaszoló volam.

2022. jan. 6. 07:18
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Legjobbak ezek a kis 17 éves cicusok, én is lesem őket suttyomban a facén mikor az asszonyom alszik.Nem is néznek ki annyinak olyan fejlettek.Nyami-nyami
2022. jan. 6. 07:19
 9/12 anonim ***** válasza:
16%
Jól teszi. Ha meg egész álló nap futna utánad az lenne a baj. Majd megőrülsz érte, nagyon helyes, igazi férfi az ilyen. A lényeg h mindig alatta legyél ez a normális.
2022. jan. 6. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Nálam agyilag is annyira fontos, hogy fejlett legyen mint testileg. Egy kiskorú még gyerek, de még egy huszonéves is. A pasid meg vagy pedohajlamú vagy egy nagy gyerek. 41F
2022. jan. 7. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!