Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nálam nyomós indok a szakításra/ismerkedés felhagyásával ha a férfi 16-17 éveseket néz?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és ismerkedtem egy 32 éves férfival,akinek láttam rengeteg 16-17 éves lány ismerőse van kérdeztem is honnan ismeri őket azt mondta egy darabig írt néhányukal.Rá kérdeztem,hogy nem túl fiatalok ők hozzád? Erre azt válaszolta,hogy szép csajok.Nem vagyok féltékeny tetszenek neki,de ne a kiskorú kislányok.Nálam ez belül elindít egyfajta undort és rossz érzést. Normális ez vagy már tényleg nem számít nagy dobasnak ha egy 30 feletti férfi úgy néz egy ilyen lányra?2022. jan. 6. 06:16
11/12 anonim válasza:
Na ne vicceljetek már.
30 éves férfinek tetszenek a 16-18 éves lányok?
Mi ezzel a probléma?
Nagyon sok házasság, és kapcsolat van, ahol van 10-12 év korkülönbség.
Amíg csak nézegeti őket a neten, vagy nyáron az utcán, addig semmi gond ebből nincs.
Talán ha kezdeményezne náluk, akkor igen, de így nem.
Ha lehetne szavazást indítani név és minen nélkül, hidd el, 100 megkérdezett 30 éves férfiből legalább 90 beismerné, hogy tetszik neki ez a fiatal korosztály.
Nem kell itt álszenteskedni, meg eljátszani a mintahapsit, mint a 10 es válaszoló.
Na persze. Nyáron a strandon meg folyik a nyálad.
12/12 anonim válasza:
6-os: Nem csak nézegeti őket, hanem "írt néhányukkal" - ez nem tudom, mit jelent, írt nekik, leveleznek? Ez azért fura. Miért? És olyanokkal, akiket nem is ismer? Valami távolabbi célja van velük? Nekem sem tetszene, és inkább más pasas után néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!