Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a srác aki tetszik, tinderen, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást, egyszer beszéltünk is, adtam neki pár jelet hogy bejön nekem (mosolyogtam rá, stb). Arra vártam hetekig hogy írjon rám, de semmi. Ma belefutottam a tinderen.
Ha bejottem volna neki, akkor már elhívott randizni ugye? Ez azt jelenti hogy nem jovok be neki?
2023. aug. 10. 23:33
1/39 A kérdező kommentje:
Szóval gondoltam hogy jobbra húzom, de csak amiatt nem, mert már tuti írt volna vagy elhívott volna randizni, ha bejönnék neki.
2023. aug. 10. 23:33
2/39 anonim válasza:
Hát, húzd jobbra. Mi mást? Legalább kiderül és nem kell tovább kattogni rajta.
3/39 A kérdező kommentje:
De azért nem, mert akkor elárulom magam, és ha bejottem volna neki, akkor engem hívott volna el randizni, nem tinderen keresne valakit
2023. aug. 10. 23:35
4/39 anonim válasza:
Nem biztos. Lehet, hogy csak nem mert, mert azt hiszi nem jön be neked, vagy van valakid. De ha balra húzod, akkor biztosan nem is fog, így meg megadnád az esélyt. Most akkor mi van, ha "lebuktatod magad"? Megtudja, hogy tetszik neked, mint a másik 50pasi, akit jobbra húztál. Nem akkora bűn ez. Én nagyon nyúl vagyok, kb.végtelen lehetőséget elcsesztem már így, de egy ilyen ziccert még én se hagynék ki.
5/39 anonim válasza:
Húzd jobbra. Mai fiúk már nyulak. És az élet túl rövid.
6/39 anonim válasza:
A tinder arra való, hogy jobbra balra huzigáld a csávókat.
Azért mert párszor rámosolyogsz valakire még nem fogja azt gondolni, hogy te ismerkedni akarsz. Ennél több kell.
Pl jobbra húzni tinderen.
De neked a jelek szerint ez egy túl egyszerű megoldás lenne.
7/39 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon bejon nekem és van kozos ismerosunk is, ezert ha lebukok es raadasul be sem jovok neki akkor az nagyon rossz erzes lesz, ki is fog nevetni.
De lehet igazatok van, csak annyira parázok
2023. aug. 10. 23:52
8/39 anonim válasza:
Normális ember nem neveti ki a másikat egy ilyen miatt. 🥲
9/39 A kérdező kommentje:
Igazabol az zavar, hogy nem szeretnem ha tudná hogy bejon nekem, mert azzal elveszitene az egész a varázsát. Valahogy ugy kepzeltem el, hogy majd találkozunk megint egy rendezvényen, odamegyek hozza beszelgetni, flortolni es kialakul magatol, hogy kicsit “harcoljon” is ertem. Igy nem szeretnem magam odadobni neki.
2023. aug. 10. 23:54
10/39 A kérdező kommentje:
Az a vicces hogy a tinderre is csak azert regisztraltam hogy belenyugodjak abba hogy nem kellek neki, mert akkor mar biztosan irt volna vagy elhivott vna randizni :( erre pont megláttam
2023. aug. 10. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!