Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy jó embernek van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó embernek van egy kis pocakja (120 kg) akkor már instant kuka a nőknél?

Figyelt kérdés
Emberi értékek a mai világban már nem számítanak vagy nem döntőek ?
2023. júl. 31. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
80%

Mi az hogy jó ember? Saját magát annak tartja? Mitől jó?

És ha valaki ki van gyúrva az feltétlenül rossz ember? Jó ember…. Én is annak gondolom magam, de van aki szemében rossz vagyok. Ezt nem én döntöm el.

Keress hasonló nőt. Aki jó embernek mondja magát ( mindenki), és van rajta súlyfelesleg.

2023. aug. 3. 09:09
 72/79 anonim ***** válasza:
39%
Jó ember nem létezik.. mindenkiben ott a gonoszsag.
2023. aug. 3. 09:54
 73/79 anonim ***** válasza:
0%
Csak az insta nőknél kuka…
2023. aug. 3. 18:40
 74/79 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem csak az insta nőknél, hanem a normál, vékony és átlagos testalkatú nők döntő többségénél, teljesen érthető okokból.
2023. aug. 3. 19:21
 75/79 anonim ***** válasza:
80%
Jó Ember ™️
2023. aug. 3. 19:35
 76/79 anonim ***** válasza:
96%

"

Mi az hogy jó ember? Saját magát annak tartja? Mitől jó?"

Nem tudod? AKi ronda, kövér az jó ember, okos, kimagasló belső tulajdonságokkal. Aki valahogy kinéz, az buta, bunkó és szemét, hányadék breelsővel.

2023. aug. 4. 00:10
 77/79 anonim ***** válasza:
95%

Igen gondoltam. Nagyon sok túlsúlyos jó embert ismerek , Ja nem.

Engem mindenhol azok cseszegettek, meg undorral néznek végig rajtam. Én fogadjam el a kövéreket ők meg majd meg ölnek…. A jó lelkűek

2023. aug. 4. 07:00
 78/79 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm férje is ennyi éves és igen csinos a barátnőm. Persze mellette hízott meg😄 de előtte sem volt nádszál. A súly mellett a magasság is számít.

Viszont tényleg nem ártana lemenni legalabb 100-ra.

2023. aug. 4. 13:12
 79/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem akarsz lefogyni,akkor kompenzálj valamivel,de azért fogyjál le,nem a nők miatt,hanem önmagad egészségéért mert a túlsúly egy rakat eü kockázatot hordoz hosszútávon
2023. aug. 4. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!