Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok instant bukta, ha egy 26 éves srác nem iszik alkoholt egyáltalán? (Már több, mint 2 éve nem ivott.)
Első sorban olyan lányt keresek, aki szintén nem iszik, vagy csak évente párszor, alkalmakkor, jelképes mennyiséget, DE nem ez az egyetlen szempont és ha amúgy más dolgokban összeillünk, egyáltalán nem zárok ki olyan lányt, aki iszik rendszeresebben.
De titeket érdekel olyan férfi, aki nem iszik? Természetesen nem is drogozok "helyette", vagy hasonló.
Randin titeket zavarna, ha ti innátok valamit, de a férfi csak alkoholmentest iszik? Mi a véleményed?
Amennyiben nem zavarja, ha néha (havi 2-3 alkalommal) csak úgy megiszom egy-két cidert vagy gyümölcsös sört, vagy ha megyünk étterembe, akkor egy lazább koktélt, akkor számomra ez teljesen elfogadható. Nem vagyok nagyivó, sosem voltam részeg, töményet évente, ha egyszer kortyolgatok.
Alkoholisták közt nőttem fel, nálam alap, hogy a pasi sose legyen részeg és ne legyen rendszeres ivó. Ebbe simán belefér az is, ha egyáltalán nem iszik.
Imádnám.
Ha minden más is rendben van, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!