Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok instant bukta, ha egy 26 éves srác nem iszik alkoholt egyáltalán? (Már több, mint 2 éve nem ivott.)
Első sorban olyan lányt keresek, aki szintén nem iszik, vagy csak évente párszor, alkalmakkor, jelképes mennyiséget, DE nem ez az egyetlen szempont és ha amúgy más dolgokban összeillünk, egyáltalán nem zárok ki olyan lányt, aki iszik rendszeresebben.
De titeket érdekel olyan férfi, aki nem iszik? Természetesen nem is drogozok "helyette", vagy hasonló.
Randin titeket zavarna, ha ti innátok valamit, de a férfi csak alkoholmentest iszik? Mi a véleményed?
nem. Csak ebben az országban élek, ahol az alkohol egy szent dolog és alkoholistának lenni kortól, nemtől függetlenül egy kötelező dolog... És ha te nem akarsz alkoholista lenni, kb ki vagy rekesztve. Nem hívnak sehová, megszólnak ha te nem iszol alkoholt, olyan nőt találni, aki nem borozik naponta vagy bulikázik hetente, kb lehetetlen.
Nekem is volt egy rövid időszakom, amikor megszaladt a dolog, de már nem vonz. Nem szólok le senkit, ha iszik, de akkor engem se nézzen le, ha nem az első dolgom a deákon borozni, amint vége a vírusnak...
A 4-es válaszoló vagyok.
Pontosan, nem kell akaratgyengének lenni. Senki nem fog senkinek a fejéhez pisztolyt tartani, hogy márpedig igyon. Rám is mindig furán néznek, hogy nem vagyok hajlandó meginni egy pohárt bort vagy pezsgőt ünnepekkor sem. Ha adnak egy poharat, koccintok az illető egészségére, hogy meglegyen a közösségi élmény, de utána lerakom a poharat, és annyi. Ahogy szépen megmondom, hogy nem kérek sem pálinkát, sem egyebet. De megmondom, ha meg akarnak húsvétkor locsolni, hogy én meg nem akarom, hogy meglocsoljanak. Rám is mindig furcsán néztek az elején, de elfogadták, hogy én vagyok a fura lány, aki tud nemet mondani. És ennek ellenére sem volt olyan hely, ahol emiatt ne szerettek volna. Egy idő után az emberek megszokják, hogy a nem az nem, és nem kell mindenkihez idomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!